Yardım Monitör İçin Hangi Kabloyu Almam Lazım?

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
651
Merhaba arkadaşlar Asus XG27UCG monitör aldım. Bunu 4K 120 Hz kullanmak istiyorum HDMI 2.1 portundan bağlıycam, nasıl bir kablo almam lazım? O kadar para verip düzgün monitör aldık kabloyu da düzgün alalım görüntüde performans kaybı olmasın istiyorum.

Alttakini al.
En azından o değerleri verdiği belli yazmışlar.

Merhaba arkadaşlar Asus XG27UCG monitör aldım. Bunu 4K 120 Hz kullanmak istiyorum HDMI 2.1 portundan bağlıycam, nasıl bir kablo almam lazım? O kadar para verip düzgün monitör aldık kabloyu da düzgün alalım görüntüde performans kaybı olmasın istiyorum.
hocam monitörünüzde display port girişi var. Display port almanızı öneririm

Laptopta Display Port desteği yok mu Type-C portu üzerinden falan? Orta-Üst düzey çoğu laptopta oluyor. Laptop HDMI 2.1 destekleyecek kadar güncelse olmama ihtimali yok bence.

Hocam type c'den var herhalde, laptop rog strix g16. O da yüksek hz desteklemiyor diye biliyorum.

hocam monitörünüzde display port girişi var. Display port almanızı öneririm

Monitörde zaten var hocam, laptopta yok sorun o.

HDMI ile aynı Hz ise bile Thunderbolt kablo alıp Type-C den bağlasanız bence HDMI dan daha güzel bir bağlantı yolu.
Hocam type c başka şeyler için de kullanıyorum aynı performans için boşuna yer işgal etmesine gerek yok, mesela 4k 120hz değil de 4k 160hz görüntü aktarıyor dersiniz anca o zaman kullanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri