Doctor_Strange
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 800
Asus un 2k 170hz bir monitörünü aldım ama hangi HDMI kablosunu alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim kablo 1metre olursa iyi olur
Monitörün tam marka modelini yazabilir misin?Asus un 2k 170hz bir monitörünü aldım ama hangi HDMI kablosunu alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim kablo 1metre olursa iyi olur
Monitörün tam marka modelini yazabilir misin?
Paugge marka hdmi kablo alabilirsin ancak 2kda en fazla 144hz alabilirsin haberin olsun.![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.712,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
monitörün linki bu
ıcınden zaten cıkıyor nıye alıyon kı![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.712,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
monitörün linki bu
Hdmi çıkmıyorıcınden zaten cıkıyor nıye alıyon kı
ha pardon dp kablo cıkıyor , hdmı ne ıcın alıcan pekı ?Hdmi çıkmıyor
Bilgisayarda hdmı kirişi var sadeceha pardon dp kablo cıkıyor , hdmı ne ıcın alıcan pekı ?
Laptop mu kullanıyorsun? Kullanıyorsan typce-c girişi var mı dp 1.4 destekleyen?Bilgisayarda hdmı kirişi var sadece
Laptop kullanıyorum typce-c var ama destekliyorum bilmiyorumLaptop mu kullanıyorsun? Kullanıyorsan typce-c girişi var mı dp 1.4 destekleyen?
Bilgisayarın tam marka modelini söyleyebilir misin? Kontrol edelim destekleyip desteklemediğiniLaptop kullanıyorum typce-c var ama destekliyorum bilmiyorum
Excalıbur g870Bilgisayarın tam marka modelini söyleyebilir misin? Kontrol edelim destekleyip desteklemediğini