merhabalar evde eski bir monitörüm var değerlendirmek için tv box alıp video fln izlemek istiyorum kutu şeklinde olanlar oluyor sanırım monitöre bağlamak için bütçe olarak 1.5k yeter snrm teşekkürler
monitöre fln bağlasam sıkıntı çıkmaz demi bide vga girişi var monitörde dönüştürücü kullanacağım
hdmı dönüştürücü alarak kullanabilirsiniz. Bir sorun olacağını sanmam.monitöre fln bağlasam sıkıntı çıkmaz demi bide vga girişi var monitörde dönüştürücü kullanacağım
teşekkürlerhdmı dönüştürücü alarak kullanabilirsiniz. Bir sorun olacağını sanmam.
Kare 17 18 inç değilse sorun olmaz minimum 1366x768 çözünürlük olmalı. Bazı uydu yada cihazlar 720p altı calismayabiliyor .monitöre fln bağlasam sıkıntı çıkmaz demi bide vga girişi var monitörde dönüştürücü kullanacağım
parayı arttır mi box almerhabalar evde eski bir monitörüm var değerlendirmek için tv box alıp video fln izlemek istiyorum kutu şeklinde olanlar oluyor sanırım monitöre bağlamak için bütçe olarak 1.5k yeter snrm teşekkürler
20 di snrm 1920 1080Kare 17 18 inç değilse sorun olmaz minimum 1366x768 çözünürlük olmalı. Bazı uydu yada cihazlar 720p altı calismayabiliyor .
fiyatlarının pek bilimıyorum oyüzden 1.5k yazdım linki fln varmıdırparayı arttır mi box al
20 di snrm 1920 1080
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatlarının pek bilimıyorum oyüzden 1.5k yazdım linki fln varmıdır
Sorun olmaz zannımca .20 di snrm 1920 1080
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatlarının pek bilimıyorum oyüzden 1.5k yazdım linki fln varmıdır
aralarında çok fark varmıdır![]()
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player Fiyatları
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player fiyatları Cimri'de. Aradığınız Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player ürününe ait farklı mağazalardan gelen fiyat tekliflerini, ürüne ait fiyat değişikliklerini ve kullanıcı yorumlarını inceleyin. Aradığınız Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box...www.cimri.com
xiomi daha bilindik bir marka sıkıntısız çalışır ama diğerini bilemiyorum xiomi bende var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedimaralarında çok fark varmıdır
teşekkürlerxiomi daha bilindik bir marka sıkıntısız çalışır ama diğerini bilemiyorum xiomi bende var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim