Neler Yeni

Monitör ile ilgili önemli sorum var lütfen cevap

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
benim 1366x 768 laptopum var yeni monitör aldım hdmi ile bağlandım ama laptobun özellikleri kötü yeni kasa alacağım o zaman görüntü aynımı olur yoksa DEĞİŞİM OLUR MU şuan 120hz alıyorum ama görüntü bana garip geldi hiç akıcı değil sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
benim 1366x 768 laptopum var yeni monitör aldım hdmi ile bağlandım ama laptobun özellikleri kötü yeni kasa alacağım o zaman görüntü aynımı olur yoksa DEĞİŞİM OLUR MU şuan 120hz alıyorum ama görüntü bana garip geldi hiç akıcı değil sanki
Evet çünkü laptopunda ekran kartı çok kötüdür sadece monitör yeterli değil ekran kartınında iyi olması lazım yeni kasanın özellikleri nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet çünkü laptopunda ekran kartı çok kötüdür sadece monitör yeterli değil ekran kartınında iyi olması lazım yeni kasanın özellikleri nedir
radeon rx6700xt ve ryzen 5 5600
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani söylemi erkan kartı iyiyse gerçekten monitördeki görüntüyü etkileri mi kesin mi yani cunku monitörü iade edebilirim onun için sistemim daha gelmedi

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
radeon rx6700xt ve ryzen 5 5600
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani söylemi erkan kartı iyiyse gerçekten monitördeki görüntüyü etkileri mi kesin mi yani cunku monitörü iade edebilirim onun için sistemim daha gelmedi
sistem gelince bir test edin hocam laptopunuzun teknik özellikleri nedir ?

ConquerorXIV

80+ Gold
neden iki konu açıyorsunuz ?

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
fark etmez her gün aynı konu açamayız. siz monitörünüzü sisteminiz gelince deneyin.
haklısınız fakat cevap alamayınca bugunde acmak ıstedim ilk defa sistemim ve monitörüm oldugu için biraz tedirginlendim acıkcası Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,033
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom