144 hz aoc 24g2uÖlü piksel testi yap.
Monitör kaç hz?Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefonwww.pikseltesti.com
Arkadaşın dediğini yap.144 hz aoc 24g2u
Ayarlar > Sistem > Monitör > Gelişmiş görüntü ayarları > Yenileme hızından değiştiriyorsun
Pikseli nasıl anlarım belli oluyo mu yani bariz olarak inşallah çıkmazdafull ekran da mouse tekerleği ile yukarı aşağı yaparak renkler arası geçiş yapınÖlü Piksel Test Sayfası
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktopwww.pikseltesti.com
- Windows masaüstünü sağ tıklatın ve ardından kişiselleştir' i tıklatın.
- Görüntüle' yi tıklatın.
- Görüntü ayarlarını değiştir'itıklatın.
- Gelişmiş ayarlar'a tıklayın.
- Monitör sekmesini tıklayın ordan hz 60 ya da 144hz yazar üstüne tıklayın ve en üstteki hz e tıkayıp tamam a tıklayın
Bir bakayım bende var mı diye açtım testi şaka gibi 6-7 yıldır bu leptop var ve şuan fark ediyorum ölü piksel olduğunuÖlü piksel testi yap.
Monitör kaç hz?Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefonwww.pikseltesti.com
ilk başta yapman gereken şey monitörü kurmakİyi günler gençler monitör aldım ve ilk başta bir şeyler yapılması gerekiyor mu ayarları biliyorum hz ayarı falan ölü piksel testi falan nerden yapılır
önemli ayrıntılar bunlar dostumEvet dostum haklısın kabloyu da takmam gerekir ilk başta