Ekrana zaten sıkılmaz kayıp çerçeveden içeri girerse sıkıntıe yani ne sıkarsan sık beze sıkman lazım ekrana değil ekrana sıkarsanda aşağı gitmeden silmen lazım
Ekrana zaten sıkılmaz kayıp çerçeveden içeri girerse sıkıntıe yani ne sıkarsan sık beze sıkman lazım ekrana değil ekrana sıkarsanda aşağı gitmeden silmen lazım
ben gözlük bezi ile siliyoum mükemmelMonitörü camsille suyla ıslak mendille sildim ne yaparsam yapayım iz kalıyor, gözlük camı temizleme suyu ile kabul edilebilir seviyeye getirdim ama çok uğraştırdı, önceden adam akıllı bir monitörüm olmadığı için hiç iz bırakmamaya özen göstermemiştim. İz bırakmadan nasıl silebilirim ? Kolay bir yolu var mı ?
Tamam hocam sizin dediğiniz gibi beze sıkılırsa olur. Etrafımda çok fazla direk monitöre sıkan varda sizde öyle yapıyorsunuz sandım benim hatamakılsızlık yapıp gidip monitöre fıs sıkarsan ne olursa olsun su da olsa ıslak mendil de olsa zarar verir beze sıkıp sileceksin hocam
ıslak mendille silip arkasına peçeteyle kuruladım ekran yatırıp üstünde bol yağlı pastane poğaçası yemişim gibi buğlandı ıslak mendil dandik biraz sanırım ondan oldu, öyle bi buğlandı ki neye uğradığımı şaşırdımaz önce monitörü sildim ve karşıma çıkan konu bu hfjksdjfsdfjdnsfjn
ben ıslak mendille silip, peçete ile kuruluyorum. tabi bunu sen bez ile yap, peçete iz bırakabilir
Yok hocam o şekilde değil tabi uyaralım milleti kullanılır diyince gidip sıkmasınlar şimdiTamam hocam sizin dediğiniz gibi beze sıkılırsa olur. Etrafımda çok fazla direk monitöre sıkan varda sizde öyle yapıyorsunuz sandım benim hatam
o normalde ıslak mendil su kaçırmasın, dikkat etıslak mendille silip arkasına peçeteyle kuruladım ekran yatırıp üstünde bol yağlı pastane poğaçası yemişim gibi buğlandı ıslak mendil dandik biraz sanırım ondan oldu, öyle bi buğlandı ki neye uğradığımı şaşırdım
Uyaralım hocam. Azımsanmıyacak kadar insan bu hatayı yapıyor sonra sıkıntı çıkıyorYok hocam o şekilde değil tabi uyaralım milleti kullanılır diyince gidip sıkmasınlar şimdi![]()