Kanka bunlar var monitörde merhaba ben pek bu konulara hakim değilim deŞimdi baktımda senin monitörde display port girişi varmış galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitörde display port girişi varmı
Kanka bu konulara çok uzağım ya kusura bakma nasıl yapacam anlamadım ki gelen tek kablo attığım mavı kabloKankam senin monitörde hdmi girişi varmış. Sana bir tane hdmi kablo lazım. Hdmi kabloyu bir ucunu monitöre diğer üçünü bilgisayarda ekran kartına bağlıyacaksın. Dikkat anakarta falan değil ekran kartına.
Hdmi 'yı soldaki girişe bir ucunu diğer ününü da buradaki resimdeki gibi ekran kartına bağlıyacaksınKanka bunlar var monitörde merhaba ben pek bu konulara hakim değilim de
Kanka bu konulara çok uzağım ya kusura bakma nasıl yapacam anlamadım ki gelen tek kablo attığım mavı kablo
Monitörün girişleri neler? Zor olmazsa bir de onun fotoğrafını alabilir miyizArkadaşlar donanım arşıvının yeni sistemini altım fakat mönitör ve kasa bağlama kablosu kasaya uymuyor ne yapmalıyım bilgi verirmisinşz acil
diğer sayfalarda var bi bak isterse knkMonitörün girişleri neler? Zor olmazsa bir de onun fotoğrafını alabilir miyiz
Nasıl görememişim koca fotoğrafı Hawkeye spottedknk bir tane hdmi kablo al öylelikle çalışacak ve ekran kartına tak kabloyu dik olan bölüme depil yan olan bölüme takacaksın alt taraftaki bölüme yani
diğer sayfalarda var bi bak isterse knk![]()