Monitör kablosu kasaya uymuyor

Kankam senin monitörde hdmi girişi varmış. Sana bir tane hdmi kablo lazım. Hdmi kabloyu bir ucunu monitöre diğer üçünü bilgisayarda ekran kartına bağlıyacaksın. Dikkat anakarta falan değil ekran kartına.

Şimdi baktımda senin monitörde display port girişi varmış galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörde display port girişi varmı
Kanka bunlar var monitörde merhaba ben pek bu konulara hakim değilim de

Kankam senin monitörde hdmi girişi varmış. Sana bir tane hdmi kablo lazım. Hdmi kabloyu bir ucunu monitöre diğer üçünü bilgisayarda ekran kartına bağlıyacaksın. Dikkat anakarta falan değil ekran kartına.
Kanka bu konulara çok uzağım ya kusura bakma nasıl yapacam anlamadım ki gelen tek kablo attığım mavı kablo

Ekler

• IMG_20200623_183730.webp
    IMG_20200623_183730.webp
    872.6 KB · Hit: 146
Hdmi kablon varmı. Senin kendi kablon

Bir tane hdmi kablo alıcaksın

Kanka bunlar var monitörde merhaba ben pek bu konulara hakim değilim de

Kanka bu konulara çok uzağım ya kusura bakma nasıl yapacam anlamadım ki gelen tek kablo attığım mavı kablo
Hdmi 'yı soldaki girişe bir ucunu diğer ününü da buradaki resimdeki gibi ekran kartına bağlıyacaksın
https://hizliresim.com/jDOZMi

Ekler

• Screenshot_20200623-183107_Chrome.webp
    Screenshot_20200623-183107_Chrome.webp
    81.1 KB · Hit: 118
Hdmi monitörün içinden çıkar normalde ince ve yatay bir ucu var onu ekran kartının arkasına bağlayacaksın

HDMI kablo monitörün kutusundan çıkmış olmalı yoksa git bi tekno markete al hdmi kablo.

knk bir tane hdmi kablo al öylelikle çalışacak ve ekran kartına tak kabloyu dik olan bölüme depil yan olan bölüme takacaksın alt taraftaki bölüme yani

Monitörün girişleri neler? Zor olmazsa bir de onun fotoğrafını alabilir miyiz
diğer sayfalarda var bi bak isterse knk :)

monitörün vga vga dönüştürücü alabilirsin

ekran kartına takılmıyor mu hdmi ve dp ?

Kardeşim ilk önce bir tane hdmi kablo bul ondan sonra yapamazsan yine konuya yazarsın yardım ederiz.

knk bir tane hdmi kablo al öylelikle çalışacak ve ekran kartına tak kabloyu dik olan bölüme depil yan olan bölüme takacaksın alt taraftaki bölüme yani

diğer sayfalarda var bi bak isterse knk :)
Nasıl görememişim koca fotoğrafı Hawkeye spotted

Ben de sanıyorum ki acayip bir durum söz konusu. Bir tane HDMI kablo lazımmış o kadar

Geri