Muri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
Ahahahha alıştıktan sonra sorun olmuyor kankaEski kasama ekran alacak param yoktu. Depoda 120 ekran tv varmış bende ona bağlamıştım. 6-7 yıl öyle kullandım.![]()
Ahahahha alıştıktan sonra sorun olmuyor kankaEski kasama ekran alacak param yoktu. Depoda 120 ekran tv varmış bende ona bağlamıştım. 6-7 yıl öyle kullandım.![]()
nasıl olsa 200hz zatenEski kasama ekran alacak param yoktu. Depoda 120 ekran tv varmış bende ona bağlamıştım. 6-7 yıl öyle kullandım.![]()
en az 21,5 alınmalı en ideali 23,5 24 inçArkadaslar yeni bir monitor alacagim ama kac inc almaliyim karar veremedim oyun oyunuyorum sizce kac inc olmali
24 maksimum 27 olmalı.Arkadaslar yeni bir monitor alacagim ama kac inc almaliyim karar veremedim oyun oyunuyorum sizce kac inc olmali
Yok ya güncel bir tv değil ben el koymadan önce 5-6 yıllık geçmişi vardı ben aldım kullandım 6-7 yıl, en az 15-16 senelik tv.nasıl olsa 200hz zaten
Benim en son tavsiyem imkanınız varsa monitör teşhiri olan bir mağazaya gidip inçlerine göre monitörlere bakın. Hangisini aldığınızda karşısına geçtiğinizde rahat oyun oynayabileceğinizi düşünüyorsanız o büyüklüğü tercih edin. Göreceli bir konu çünkü.Arkadaslar yeni bir monitor alacagim ama kac inc almaliyim karar veremedim oyun oyunuyorum sizce kac inc olmali