MuratFurkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Arkadaslar yeni bir monitor alacagim ama kac inc almaliyim karar veremedim oyun oyunuyorum sizce kac inc olmali
Ben 31.5" inç kullanıyorum büyük diyorlar ama bence çok ideal ve güzel. 21-24'ler küçük bence.Arkadaslar yeni bir monitor alacagim ama kac inc almaliyim karar veremedim oyun oyunuyorum sizce kac inc olmali
Çok abartı o da ya cs vb. hızlı tepki vermen gereken oyunlarda ekran büyük olduğu için dikkatın çok dağılır hikayeli oyun oynayacaksan veya film izleyeceksen karışamam.Ben 31.5" inç kullanıyorum büyük diyorlar ama bence çok ideal ve güzel. 21-24'ler küçük bence.![]()
Ben 31.5" inç kullanıyorum büyük diyorlar ama bence çok ideal ve güzel. 21-24'ler küçük bence.![]()
Hiç deneyimlemediniz galiba? Ben çoğunlukla FPS ağırlıklı oyun oynuyorum ne dikkatiniz dağılıyor ne başka bir şey. Apex gibi hoplamalı zıplamalı oyunlarda da sıkıntı olmuyor. Biraz tercih meselesi. Bana böyle rahat geliyor. bana 27 bile küçük geliyor mesela gözüme.Çok abartı o da ya cs vb. hızlı tepki vermen gereken oyunlarda ekran büyük olduğu için dikkatın çok dağılır hikayeli oyun oynayacaksan veya film izleyeceksen karışamam.
Ben 120 ekrandan geçtim 31.5" eBen 17 kullandım 3 sene 32 ne hocam
Tvde oynuyormuşsun hocam sendeBen 120 ekrandan geçtim 31.5" e![]()
Eski kasama ekran alacak param yoktu. Depoda 120 ekran tv varmış bende ona bağlamıştım. 6-7 yıl öyle kullandım.Tvde oynuyormuşsun hocam sende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masasan oynuyorsan normal oturma şeklinde 24 dizi film cok izlersen 27 ama 24 ideal