Monitör Karşılaştırması

boost hyper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
205
bu 3 monitorden hangisi tercih edilmeli
bu fiyat bandında 27inch 200 hz üstü monitor öneriniz varsa onları da atabilirsiniz

Pardon sepet fiyatını görmedim. yorumu düzenleyip önerimi geri alıyorum.

hocam max 10k gibi önerebilirsiniz
LENOVO Legion 27Q-10

yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. profesiyonel olarak fotoğrafçılık yaptığım için renk doğruluğu benim için çok önemliydi ve aynı zamanda rekabetçi oyun oynadığım için bu monitörü tercih ettim.

Delta e<2 renk doğruluğu sertifikalı (kutu içinden fabrika kalibrasyon raporu da çıkıyor) 2k 240hz 27"

çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.

LENOVO Legion 27Q-10

yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. profesiyonel olarak fotoğrafçılık yaptığım için renk doğruluğu benim için çok önemliydi ve aynı zamanda rekabetçi oyun oynadığım için bu monitörü tercih ettim.

Delta e<2 renk doğruluğu sertifikalı (kutu içinden fabrika kalibrasyon raporu da çıkıyor) 2k 240hz 27"

çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.
bu nasıldır

bu nasıldır
ayağı çok kötü. yukarı aşağı oynaması lazım en azından. nefret ederim böyle ayaklardan. he dersen nb gibi stand alıcam, tercih edebilirsin ama bütçen varsa dediğimi öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada tuf'un da ayağı çok kötü

ben genelde oynadığım oyuna göre yüksekliği değiştiririm. chill oyun oynuyorsam en yükseğe alır arkama yaslanırım. cs2 oynuyorsam en aşağı alır dik otururum.

ayağı çok kötü. yukarı aşağı oynaması lazım en azından. nefret ederim böyle ayaklardan. he dersen nb gibi stand alıcam, tercih edebilirsin ama bütçen varsa dediğimi öneririm.

bu arada tuf'un da ayağı çok kötü

ben genelde oynadığım oyuna göre yüksekliği değiştiririm. chill oyun oynuyorsam en yükseğe alır arkama yaslanırım. cs2 oynuyorsam en aşağı alır dik otururum.
stand olacak gibi hocam sagolun

• Beğen
Reaksiyonlar: NRGN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,056
Üyeler
204,602
Son üye
erayykabaa
Geri