Monitör kasaya nasıl bağlamalıyım?

Burqi

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba, Fotoğraflarda göründüğü gibi girişler bu şekilde
Display port girişi kasada yok ekran kartında da yok. Zaten bilidiğim kadarıyla ekran kartı varsa ona bağlanıyormuş anakarta değil. Şimdi ben hdmi ile mi bağlamalıyım yoksa display to HDMI ile mi? Sanırım HDMI sadece 120 hz destekliyormuş. Teşekkür ederim.
Ekran kartı: XFX Rx5500 Xt 8gb
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2
20201227_161645.jpg
20201227_204908.jpg

Merhaba, Fotoğraflarda göründüğü gibi girişler bu şekilde
Display port girişi kasada yok ekran kartında da yok. Zaten bilidiğim kadarıyla ekran kartı varsa ona bağlanıyormuş anakarta değil. Şimdi ben hdmi ile mi bağlamalıyım yoksa display to HDMI ile mi? Sanırım HDMI sadece 120 hz destekliyormuş. Teşekkür ederim.
Ekran kartı: XFX Rx5500 Xt 8gb
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
displayle bağla

display to HDMI kullansan da 120hz yi geçmez çünkü sistem yine hdmi kullanmış olacak yani sistem hdmi nin sınırlarına yine takılacak.

Gri plakaların altında display port girişi olması gerekiyor. Sanırım çıkarmadan monte etmişsiniz.
1609093798804.png

Gri plakaların altında display port girişi olması gerekiyor. Sanırım çıkarmadan monte etmişsiniz.
Alıntıyı görüntüle
bende öyle düşünmüştüm ama çokta kurcalamak istemedim.bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Evet girişler varmış :) sadece ben çıkarmamışım denemiştim aslında ama çıkmayınca zorlamamıştım :) Teşekkür ederim <3

Son düzenleme:
bende öyle düşünmüştüm ama çokta kurcalamak istemedim.bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet girişler varmış :) sadece ben çıkarmamışım denemiştim aslında ama çıkmayınca zorlamamıştım :) Teşekkür ederim <3
Rica ederim sevindim sorununuzun çözüldüğüne.

Geri