Monitör Kıyaslama

Furkan.

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhabalar,bu 3 üründen hangisi alınır hangisi dolu dolu özelliklidir görüntü açısından, netlik açısından, fps açısından, hangisi uzun ömür daha fazla götürür hangisi parasını daha fazla hakediyodur sizin önereceğiniz varsa bakarım şimdiden teşekkürler

Son attığınız monitör ile diğer monitörler arasinda çok ciddi fiyat farki var öncelikle bunu söyleyeyim atmiş olduğunuz Msi monitör 31.5 inç çok büyük bence oyuncu monitörü maksimum 27 inç olmali yariş oyunlari veya konsol için almiyorsaniz.0.4ms 0.5ms veya 1ms bunlara çok takilmayin 1ms olmasi kafidir.Asus Tuf olani alabilirsiniz veya Msi 27inc 1440p 1ms 144hz monitöre bakabilirsiniz.

Bence bunu düşünün. İPS panel 144hz 2k 27" monitör ve fiyat performans olarak sizin attıklarınızdan bence çok daha iyi.

Son attığınız monitör ile diğer monitörler arasinda çok ciddi fiyat farki var öncelikle bunu söyleyeyim atmiş olduğunuz MSI monitör 31.5 inç çok büyük bence oyuncu monitörü maksimum 27 inç olmali yariş oyunlari veya konsol için almiyorsaniz.0.4ms 0.5ms veya 1ms bunlara çok takilmayin 1ms olmasi kafidir.Asus Tuf olani alabilirsiniz veya MSI 27inc 1440p 1ms 144hz monitöre bakabilirsiniz.
bilgisayar için alıyorum ama tabi oyun odaklı olması ön planda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bunu düşünün. İPS panel 144hz 2k 27" monitör ve fiyat performans olarak sizin attıklarınızdan bence çok daha iyi.
Gigabyte almak istiyorum açıkcası 1.4dp olması 10bit taşıması,165hz olmsı,1ms olması beni çok daha etkiliyor ve buda renk olarak en net rengi vermek için daha iyi duruyor ama kararsızımda

Son düzenleme:
Dostum ilk önce almak istediğin boyutu seç. Biri 31.5 diğeri 27. Son monitörü alacaksan FPS oyunlarında sıkıntı çekebilirsin.

Dostum ilk önce almak istediğin boyutu seç. Biri 31.5 diğeri 27. Son monitörü alacaksan FPS oyunlarında sıkıntı çekebilirsin.
Son monitör dediğiniz gigabytemı ve 27 inch alıcam ayrıca gigabytesa niye sıkıntı çekiyim böyle bir monitörde 1.4dp 10 bit renk desteği 165hz ayrıca sistemim 9900k,z390 anakart 32gb ram 2080 ekran kartı bulunmakta

Geri