Neler Yeni

Yardım Monitör kolunu siyah almakla hata mı ettim sizce ?

medusa1

80+
Arkadaşlar şuanki setup'umun fotosonu aşağıya attım. Orada gördüğünüz klavye ve masa değişecek. Tamamen beyaz bir klavye alacam. Masayı da marangozda bembeyaz yaptıracam. Kısacası masanın üstü full beyaz olacak. Extradan önümüzdeki aylarda beyaz kasa toplama düşüncem var. Onu da masaya koyacam. Her şey bembeyaz olacak lakin bir sorun var , fotoda gördüğünüz üzere monitör kolu siyah. Ben bunu zamanında alırken aslında beyaz alacaktım fakat çevremdeki bazı insanlar dediki , eğer monitör kolunu beyaz alırsan monitörün arkasına sanki yama yapılmış gibi çirkin bir görüntü olur siyah al kesinlikle dediler. Onları dinleyip siyah aldım. Hakikaten de öyle yani. Monitör siyah neticede. Arkadan bakıldığında beyaz bir kol takılı olsaydı tamir görmüş , yama yapılmış bir izlenim verirdi. Fakat masada da siyah bir kol olması setup'u bozacak gibi sanki. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-20 at 01.04.40.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-20 at 01.04.40.jpeg
    82.7 KB · Hit: 40

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Mert ash
çok takıyon hocam bana kalırsa masa bomboş olduğundan beyaz monitör ve monitör standı olsa bile çok kötü dururdu

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok takıyon hocam bana kalırsa masa bomboş olduğundan beyaz monitör ve monitör standı olsa bile çok kötü dururdu
Hocam sizi tam olarak anlayamadım. Daha açık konuşur musunuz ? Biraz kafam dolu bugün kusura bakmayın.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Hocam sizi tam olarak anlayamadım. Daha açık konuşur musunuz ? Biraz kafam dolu bugün kusura bakmayın.
Çok kafanıza takmayın demek istemiş arkadaş herseyi beyaz alsanızda masa boş olduğu için içinizde bi boşluk hissi olacaktır

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kafanıza takmayın demek istemiş arkadaş herseyi beyaz alsanızda masa boş olduğu için içinizde bi boşluk hissi olacaktır
Masayı değiştikten sonra beyaz pc kasası + bir monitör + 1 siyah stant daha eklenecek. 2 adet siyah stant kötü durmaz dimi sizce ? Değiştiredebilirim fakat gereksiz uğraştıracak beni

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Masayı değiştikten sonra beyaz pc kasası + bir monitör + 1 siyah stant daha eklenecek. 2 adet siyah stant kötü durmaz dimi sizce ? Değiştiredebilirim fakat gereksiz uğraştıracak beni
Gerek yok ps5 temalı olur iyi durur

Top Bottom