Monitör Konusunda Kararsız Kaldım

Requielme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Arkadaşlar merhaba
Elimde MSİ AG32CQ Modeli bir ekranım var 2k çözünürlük 1 MS 144 hz 32 inch curved 2 sene önce Hepsiburadan almıştım.İlk testte ekranda 1 adet ölü piksel çıktı böyle kullandım lakin monitörden soğudum 2 sene önce 2800 liraya almıştım.Şuan 3 bin TL’ye almak isteyen var sizce satıp 1080 p ye geçilir mi 27 inche geçsem yadırgayabilirmiyim Fikirlerinizi bekliyorum

Ekler

• 029C1330-A91D-453E-AB88-244279CA96EE.jpeg
    029C1330-A91D-453E-AB88-244279CA96EE.jpeg
    1.8 MB · Hit: 30
Arkadaşlar merhaba
Elimde MSİ AG32CQ Modeli bir ekranım var 2k çözünürlük 1 MS 144 hz 32 inch curved 2 sene önce Hepsiburadan almıştım.İlk testte ekranda 1 adet ölü piksel çıktı böyle kullandım lakin monitörden soğudum 2 sene önce 2800 liraya almıştım.Şuan 3 bin TL’ye almak isteyen var sizce satıp 1080 p ye geçilir mi 27 inche geçsem yadırgayabilirmiyim Fikirlerinizi bekliyorum
3k az gibi ona

Arkadaşlar merhaba
Ama geçtiniz diyelim parlaklık görüntü netliği ne olur fark eder mi bilmem ama boyut ilk başta biraz küçük gelir çünkü 2 yıl 32 inch kyllanmışsınız ama 1 hafta 27 kullansanız, 1 hafta sonra alışırsınız boyuna. Ben 24 den 27 ye ilk geçtiğimde bayağı büyük gelmişti. Ama 1 hafta sonra alıştım

bence adam kabul etmişken kurtul iade etmek istersede iade yok dersin kurtulursun :)

Arkadaşlar merhaba
1 adet ölü piksel çıktı diye değişmek mantıklı değil muhtemelen daha çıkmayabilir bende de çıktı 7 ay oldu alalı monitörü heves kaçtı ama değmez yani

Keşke garanti geçmeden bısekilde degistirtseydin
En az 5 tane olması lazım mış garantiden değişmesi için yetkili servis bu şekilde bilgi verdi
1 adet ölü piksel çıktı diye değişmek mantıklı değil muhtemelen daha çıkmayabilir bende de çıktı 7 ay oldu alalı monitörü heves kaçtı ama değmez yani
sıfırı 5 bin küsür baktığımda bu özellikte almak istesem üstüne çok eklemem lazım galiba

En az 5 tane olması lazım mış garantiden değişmesi için yetkili servis bu şekilde bilgi verdi

sıfırı 5 bin küsür baktığımda bu özellikte almak istesem üstüne çok eklemem lazım galiba
kullanmaya devam et dostum benim fikrim bu yönde

Knk 4 tane daha öldür garanti alsınlar öyle olmuyo mu 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri