Resimi ekran alıntısı ile telefonuma attım ordada aynı gözüküyor bence Videolardan dolayı oluyor bir sıkıntı olsa telefonda gözükmezdi gibi geldi bana
asus VY249HGE
asus VY249HGE
Ekler
Son düzenleme:
Sorun ne tam anlamadım?Resimi ekran alıntısı ile telefonuma attım ordada aynı gözüküyor bence Videolardan dolayı oluyor bir sıkıntı olsa telefonda gözükmezdi gibi geldi bana
asus VY249HGE
Ekranda görüntü bozulmaları çizgiler var hafifSorun ne tam anlamadım?
Bazı Videolarda değişiklik gösteriyor dediğiniz gibi evet.60fps kaydı 30fps izlerseniz bu olur normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bitrate ile de alakalı
Ghosting filan yok zaten monitörümü iade etmiştim aynısını sıfırıyla değişim yaptım 2. side böyleyse normaldir diye düşünüyorum oyunda sıkıntı yok zaten60fps kaydı 30fps izlerseniz bu olur normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bitrate ile de alakalı
Telefon ekranı ile monitör arasında boyut farkı var mesela şöyle telefonda monitörde 1080p olsun telefonda daha kaliteli gözükmesi çok normal zaten.Ghosting filan yok zaten monitörümü iade etmiştim aynısını sıfırıyla değişim yaptım 2. side böyleyse normaldir diye düşünüyorum oyunda sıkıntı yok zaten
Hayır videoda gördüğüm çizgileri resim aldım telefondada gözüktü sıkıntı olsa monitörde o çizgiler telefonda gözükmezdi telefonda boyut farkı oldugu için bi tık az gözüktü hattaTelefon ekranı ile monitör arasında boyut farkı var mesela şöyle telefonda monitörde 1080p olsun telefonda daha kaliteli gözükmesi çok normal zaten.
Görüntü kötü gözüküyor karıncalanma çizgi vesaire gibiBilemedim valla sorunu tam anlamadım belki bilen vardır sorunu anlayamadığım için tam yanlış bir şey söylemek istemem.
Bir ton etken olabilir videonun kalitesi, videoyu izlediğin platform vb.Görüntü kötü gözüküyor karıncalanma çizgi vesaire gibi
Maç özet videolarında filan çok bariz görüyorum bazı videolardada 0 görüyorumBir ton etken olabilir videonun kalitesi, videoyu izlediğin platform vb.