Semihz 80+ Bronze Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 898 Reaksiyon skoru 335 23 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Revainer yazmış: İstersen dene iade edebiliyorsun sonuçta Devamı için tıklayın... Korsan indiririm ancak o kadar para veremem hocam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 23 Ekim 2021 Senin bildiğin bu tarz oyun varmı böyle kale kurup savunmalı şeyler
Revainer yazmış: İstersen dene iade edebiliyorsun sonuçta Devamı için tıklayın... Korsan indiririm ancak o kadar para veremem hocam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 23 Ekim 2021 Senin bildiğin bu tarz oyun varmı böyle kale kurup savunmalı şeyler
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,476 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 20,386 23 Ekim 2021 #41 Semihz yazmış: Korsan indiririm ancak o kadar para veremem hocam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 23 Ekim 2021 Senin bildiğin bu tarz oyun varmı böyle kale kurup savunmalı şeyler Devamı için tıklayın... Yok hiç o tür oynamadım belki @Dontaçhi bilir.
Semihz yazmış: Korsan indiririm ancak o kadar para veremem hocam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 23 Ekim 2021 Senin bildiğin bu tarz oyun varmı böyle kale kurup savunmalı şeyler Devamı için tıklayın... Yok hiç o tür oynamadım belki @Dontaçhi bilir.
Semihz 80+ Bronze Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 898 Reaksiyon skoru 335 23 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 Revainer yazmış: Yok hiç o tür oynamadım belki @Dontaçhi bilir. Devamı için tıklayın... Bende o tür oyunlar arıyorum veya açık serbest dünya oyunları ama güzel bi tane bulamadım
Revainer yazmış: Yok hiç o tür oynamadım belki @Dontaçhi bilir. Devamı için tıklayın... Bende o tür oyunlar arıyorum veya açık serbest dünya oyunları ama güzel bi tane bulamadım