Monitör Mode not supported hatası

Merhaba, hocam öncelikle oyun varsayılan ayarlarda senin monitörünün desteklediği çözünürlükten daha yüksek çözünürlükte çalışıyor. Genelde bu sorunu oyunun simgesine sağ tıklayıp düşük çözünürlükte aç dedikten sonra, oyun içinde monitörüne uygun çözünürlüğe getirip kaydet dersen ve oyunu kapatıp tekrar açarsan çözülür.
Bu işlemi oyuna girmeden mi yoksa girdikten sonrami yapıyoruz girmeden önce yapabiliyorsak iyi çünkü girdigimde siyah ekran var

oyunun simgesine sağ tıkla özelliklerde uyumluluk altında düşük çözünürlüklü olarak aç yada 640 * 480 çözünürlükte aç şeklinde bir yer olur onu tikle öyle dene girmeyi

oyunun simgesine sağ tıkla özelliklerde uyumluluk altında düşük çözünürlüklü olarak aç yada 640 * 480 çözünürlükte aç şeklinde bir yer olur onu tikle öyle dene girmeyi
Tamam bir deneyeyim

Yerel dosylalar göz at var ama çözünürlük hakkında bir şey goremedim
Yerel dosyalara göz at diyin orada oyunu başlatmaya yarayan bir exe dosyası olur ona sağ tık özellikler diyin orada 640x480 çözünürlüğünde başlatı tikleyin ve uygula diyin.

Yerel dosyalara göz at diyin orada oyunu başlatmaya yarayan bir exe dosyası olur ona sağ tık özellikler diyin orada 640x480 çözünürlüğünde başlatı tikleyin ve uygula diyin.
Bu kesin çözüm olurmu oyunu iade etmiştim tekrar alicam çözümü kesinse

Son düzenleme:
Tamam o zaman bir alip deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben oyunu iade ettim ama çalışır mı knk yoksa dosyalar felan siliniyormu
Dosyalar gitmemişti bende sende de gitmez yüksek ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,972
Üyeler
186,275
Son üye
Hasanx66
Geri