Dediğimi düzgün bir şekilde yaptığınıza emin misiniz?Oyunu satın aldim tekrar denedim ama bir şey değişmedi ekran ayni
Uygula vs demeyi unutmadınız demiDediğimi düzgün bir şekilde yaptığınıza emin misiniz?
Hayir 640 x 480 çözünürlüğünde çalıştır dedim uygula dedim tamama bastim girdim ama ekran yok yine aynı uyarı varDediğimi düzgün bir şekilde yaptığınıza emin misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygula vs demeyi unutmadınız demi
Oyunun config dosyasından çözünürlüğü ayarlamayı denemek son bildiğim çözümHayir 640 x 480 çözünürlüğünde çalıştır dedim uygula dedim tamama bastim girdim ama ekran yok yine aynı uyarı var
Yazılımsal çözülebilir illa monitör değiştirmenize gerek yok sadece oyunu monitörün desteklediği çözünürlükte başlatmak gerek.Tamam onuda bir denerim sonrasinda iade talebinde bulunurum galiba tek çözüm monitör değişimi
Oyunun ayarları kaydettiği not defterini bulman lazım adı genellikle config olurNeden olmuyor ki aslinda yaptık
Bildiğim bir oyun olsa kesin cevap veririm de buna bir şey diyemiyorumStrongold un hd olmayanini alsam sorun ortadan kalkarmi
İstersen dene iade edebiliyorsun sonuçta