Yardım MONİTÖR MS SORUNU 0.5 ALDIM 5 MS CIKIYOR NOLUR YARDM

alsldalk334

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
lenovo g24-20 kullanıyorum gecikme level1 (1ms) de ve mprt açık 0.5 ms olması gerekirken testte öyle yanlıs mı baska yerden nasıl ogrencem bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lenovo g24-20 kullanıyorum gecikme level1 (1ms) de ve mprt açık 0.5 ms olması gerekirken testte öyle yanlıs mı baska yerden nasıl ogrencem bunu
persistence 5.6 ms

tireal tft programına baktım ordada 6.51 ms cıkıyor

persistence 5.6 ms

freesync alsam bile bu testlerde 5 ms cıkıyor niye öyle

mprt de ghosting var

Son düzenleme:

persistence 5.6 ms

freesync alsam bile bu testlerde 5 ms cıkıyor niye öyle

mprt de ghosting var
benim level 1 de mprt kapalı 5.7 çıkıyor

MPRT KAPALI 6 CIKIYOR ACIKKEN DE 6 FREESYNC ACIKKEN LEVEL 1 DEDE 6 ANLAMADIM BEN BU İŞİ
bende suan yaptım mprt actım 5.6 cıkıyo dedıgın gıbı bende anlamadım bide cw sesi cıkıyo mprt de iade mi etsem
itopyadaki gigabyte mı alsam ama aynı mprt kapalıyken sıkıntısız bılmıyom napsam

bende suan yaptım mprt actım 5.6 cıkıyo dedıgın gıbı bende anlamadım bide cw sesi cıkıyo mprt de iade mi etsem
itopyadaki gigabyte mı alsam ama aynı mprt kapalıyken sıkıntısız bılmıyom napsam
HERKSTE ÖYLE NAPALM .s

bu siteden ms ögrenilmiyo ki zaten ayarları değiştirin mprt degerinin de değiştiğini göreceksiniz

Orada yazana takılma, böyle bir MS ölçümü yok.

lenovo g24-20 için mprt 1ms gtg büyük ihtimalle 4ms'dir ikisi ayrı konulardır mprt, ekranda görülen hareketli nesnesin tepki süresidir gtg ise griden griye renk geçişi ile alakalı bildiğim kadarıyla insan gözü 1ms gtg ile 4ms gtg arasındaki farkı anlayamaz o yüzden kafaya takmayın oyun için gayet yeterli

lenovo g24-20 için mprt 1ms gtg büyük ihtimalle 4ms'dir ikisi ayrı konulardır mprt, ekranda görülen hareketli nesnesin tepki süresidir gtg ise griden griye renk geçişi ile alakalı bildiğim kadarıyla insan gözü 1ms gtg ile 4ms gtg arasındaki farkı anlayamaz o yüzden kafaya takmayın oyun için gayet yeterli
MPRT Mİ AÇAYIM FPS OYUNLARDA FREESYNC Mİ peki mprt acınca parlaklık kısılıyor ve monitörden ses geliyor ve ghost sorunu oluyor freesyc mi ne o ayarda bu sorunlar yok bi fark olur mu

MPRT Mİ AÇAYIM FPS OYUNLARDA FREESYNC Mİ peki mprt acınca parlaklık kısılıyor ve monitörden ses geliyor ve ghost sorunu oluyor freesyc mi ne o ayarda bu sorunlar yok bi fark olur mu
freesync aç sonra Over Drive> Level 1 yap hz'i 144-165 arası kullan yani normal oyunlarda 144hz rekabetçi girdiğinde 165e çek

Garibime üzüldüm, piyasa oltalama taktiğine gitmiş. O değerleri normal kullanıcı testlerinde yakalayamaz. Satış taktiği, takılma bu yüzden bu rakamlara.

Geri