Bunu monitörünuzun desteklemesi lazım monitör modelini epey sitesine yazın oradaki özelliklerden hız aşırtma varsa yapabilirsiniz yoksa yapamazsınızAşırı şekilde olmadan OC lenebildiğini biliyorum, nasıl yapabilirim? 75Hz monit r var 90 denemek istiyorum.
Epey de o özelliği bulamadım ama siz de bakabilir misiniz?Bunu monitörünuzun desteklemesi lazım monitör modelini epey sitesine yazın oradaki özelliklerden hız aşırtma varsa yapabilirsiniz yoksa yapamazsınız
Monitöre OC önerilmez. Hem düşük bir miktar arttığı için neredeyse hiçbir fark olmaz hem de monitörüne zarar verme ihtimalin olur. Zamanında ben de sormuştum, bu şekilde bilgi verilmişti bana.Aşırı şekilde olmadan OC lenebildiğini biliyorum, nasıl yapabilirim? 75Hz monit r var 90 denemek istiyorum.
Evet, mesela 60Hz'den 65Hz'ye OC yapmaya kalkışan arkadaşım sadece 5Hz arttırdı diye monitörü bozmuştuMonitöre OC önerilmez. Hem düşük bir miktar arttığı için neredeyse hiçbir fark olmaz hem de monitörüne zarar verme ihtimalin olur. Zamanında ben de sormuştum, bu şekilde bilgi verilmişti bana.
Bu durumu yaşayan birçok kişi yazmıştı bana da. Fabrika çıkışı Hz değerleri olan monitörler zaten aradaki farkı en iyi yansıtıyor. Elle OC yapınca verdiğin emeğe değecek bir şey olmuyor sonucunda. Üstüne monitör de hak dini öğrenebiliyor .Evet, mesela 60Hz'den 65Hz'ye OC yapmaya kalkışan arkadaşım sadece 5Hz arttırdı diye monitörü bozmuştu
75Hz monitörler zaten genelde 60Hz kaliteli panellerin 75Hz ye OC edilmişlerdi oluyor. O modelleri daha fazla zorlamaya gerek yok.Aşırı şekilde olmadan OC lenebildiğini biliyorum, nasıl yapabilirim? 75Hz monit r var 90 denemek istiyorum.
HDMI kullanıyorum da zaten okuduklarımdan sonra denemeyeceğim gibi gözüküyorİlgili mesaja gidip okuyabilirsin.
Fakat 75'i 90 yapmak için aldığın risk değmeyecek türden Ek olarak hangi kabloyla bağlanıyorsun? VGA ise zaten alamazsın.