Neler Yeni

Monitör nasıl OC lenir?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Aşırı şekilde olmadan OC lenebildiğini biliyorum, nasıl yapabilirim? 75Hz monit r var 90 denemek istiyorum.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Aşırı şekilde olmadan OC lenebildiğini biliyorum, nasıl yapabilirim? 75Hz monit r var 90 denemek istiyorum.
Bunu monitörünuzun desteklemesi lazım monitör modelini epey sitesine yazın oradaki özelliklerden hız aşırtma varsa yapabilirsiniz yoksa yapamazsınız

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu monitörünuzun desteklemesi lazım monitör modelini epey sitesine yazın oradaki özelliklerden hız aşırtma varsa yapabilirsiniz yoksa yapamazsınız
Epey de o özelliği bulamadım ama siz de bakabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Monitöre OC önerilmez. Hem düşük bir miktar arttığı için neredeyse hiçbir fark olmaz hem de monitörüne zarar verme ihtimalin olur. Zamanında ben de sormuştum, bu şekilde bilgi verilmişti bana.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Monitöre OC önerilmez. Hem düşük bir miktar arttığı için neredeyse hiçbir fark olmaz hem de monitörüne zarar verme ihtimalin olur. Zamanında ben de sormuştum, bu şekilde bilgi verilmişti bana.
Evet, mesela 60Hz'den 65Hz'ye OC yapmaya kalkışan arkadaşım sadece 5Hz arttırdı diye monitörü bozmuştu :D

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Evet, mesela 60Hz'den 65Hz'ye OC yapmaya kalkışan arkadaşım sadece 5Hz arttırdı diye monitörü bozmuştu :D
Bu durumu yaşayan birçok kişi yazmıştı bana da. Fabrika çıkışı Hz değerleri olan monitörler zaten aradaki farkı en iyi yansıtıyor. Elle OC yapınca verdiğin emeğe değecek bir şey olmuyor sonucunda. Üstüne monitör de hak dini öğrenebiliyor :D.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
75Hz monitörler zaten genelde 60Hz kaliteli panellerin 75Hz ye OC edilmişlerdi oluyor. O modelleri daha fazla zorlamaya gerek yok.

165Hz olayı de aynı, genelde kaliteli 144Hz panelleri OC ediyorlar.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular