Çözüldü✓ monitör ne ile silinmeli

ibolazs

80+
Reaksiyon skoru
38
merhaba asus tn panel bir monitör kullanıyorum neyle silersem sileyim bir şekilde izi kalıyor önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

mikrofiber bez ile yanına spreyleri oluyor ondan almıştım ben.

Gözlük Bezi Varsa İyi Olur .

Beze cam sil yapıyorum 2 monitöre yıllardır sorun olmadı.

merhaba asus tn panel bir monitör kullanıyorum neyle silersem sileyim bir şekilde izi kalıyor önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Bu aralar marketlerde ıslak mendile benzer temizlik bezleri var. Sadece onla siliyorum hiç iz falan kalmıyor.

Ben bununla siliyorum. 2013’te samsung tv aldığımızda kutusundan çıkmıştı son kullanma tarihi 2015 ama hâlâ kullanıyorum 😂

The Solution Lcd, Led, Ekran, Laptop, Tablet, Bilgisayar, Televizyon, Cep Telefonu, Gözlük, Kamera, Koruyucu Ve Parlatıcı Doğal Temizleme, Temizlik Seti – 250 ML Temizleyici

Selamlar ben monitörlerimi mikrofiber bez ile siliyorum. Temizleyici olarakta fakirin lcd temizleme spreyi var onu kullanıyorum. Memnunum kolay gelsin.

Bütçe Ayırabiliyorsan .

Her Yerde Kullanabilirsin .

Sleepy'nin yeni çıkardığı mendil çok iyi onunla siliyorum.

Bu aralar marketlerde ıslak mendile benzer temizlik bezleri var. Sadece onla siliyorum hiç iz falan kalmıyor.
evet sleepy marka ben de ondan kullandım ama iz kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😂 teşekkür ederim deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz pahalıymış ama bütçe olduğunda neden olmasın

gözlükçülerde optiklerde falan gözlük camları için sprey ve gözlük camı bezleri var ben onları kullanıyorum gayet iyi iş görüyo

Geri