Metro 2033
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
- Konu Sahibi Konu Sahibi
minik var ama mikrofiber olduğunu nasıl anlayacağım?mikrofiber bez ile evde gözlük kulanan varsa onun vardir küçük
minik var ama mikrofiber olduğunu nasıl anlayacağım?mikrofiber bez ile evde gözlük kulanan varsa onun vardir küçük
Solüsyon en iyisi tabii de sonuç oalrak su kullanmaktan kat kat daha iyidir kolonya.Alkolik olduğundan ekranı aşındırır en güvenli olan solisyon ve mikrofiber bez
Kankam suyla temizlemeyin pişman olursunuz tecrübeyle sabit.Bn monitoru hayatım boyunca suyla sildim yada kolonya bez olarakta atletimle/tişört silip kirli kutusuna atıyordum
Bilmem bişi olmaz heralde ıslatıp sikiyorum o şekilde silip fon le en az sıcaklıkta kurutuyorum ne toz kalıyor ne de parmak iziSolüsyon en iyisi tabii de sonuç oalrak su kullanmaktan kat kat daha iyidir kolonya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kankam suyla temizlemeyin pişman olursunuz tecrübeyle sabit.
hocam biraz araştırdım kolonya ekranı aşındırır diyorlar yapısı bozuluyorSolüsyon en iyisi tabii de sonuç oalrak su kullanmaktan kat kat daha iyidir kolonya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kankam suyla temizlemeyin pişman olursunuz tecrübeyle sabit.
Ya ekranı silersin güzel bir şekilde problem o değil. Ekranın kenarlarından sızdığı zaman panelde kısa devre yapıyor ve kullanılamaz hale getiriyor. İletken olmayan bir sıvı kullanmak gerekiyor.Bilmem bişi olmaz heralde ıslatıp sikiyorum o şekilde silip fon le en az sıcaklıkta kurutuyorum ne toz kalıyor ne de parmak izi
Solüsyon kullanın o zaman ama asla su kullanmayın.hocam biraz araştırdım kolonya ekranı aşındırır diyorlar yapısı bozuluyor
hocam solüsyon olarak ne alabilirim bu sıralar bilgisayarcıya gidebileceğimi sanmıyorum internetten alabileceğim bir şey varmıdır?Ya ekranı silersin güzel bir şekilde problem o değil. Ekranın kenarlarından sızdığı zaman panelde kısa devre yapıyor ve kullanılamaz hale getiriyor. İletken olmayan bir sıvı kullanmak gerekiyor.
Solüsyon kullanın o zaman ama asla su kullanmayın.
İnternette var bir sürü model. Ekran temizleme solüsyonu diye aratırsan çıkar. Kullanmadığım için birini öneremem.hocam solüsyon olarak ne alabilirim bu sıralar bilgisayarcıya gidebileceğimi sanmıyorum internetten alabileceğim bir şey varmıdır?