monitör ne ile temizlenir?

Metro 2033

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
371
arkadaşlar merhaba montitörüm baya kirlendi evde mikrofiber bez varmı bilmiyorum sleepy easy clean yüzey temizlik havlusu var evde üstünde ekran silinebilir diyor ama emin olamadım yardımcı olabilecekler varmı?

arkadaşlar merhaba montitörüm baya kirlendi evde mikrofiber bez varmı bilmiyorum sleepy easy clean yüzey temizlik havlusu var evde üstünde ekran silinebilir diyor ama emin olamadım yardımcı olabilecekler varmı?
Ekran silinmeye silinir de içindeki sıvı iletkense monitörün kenarlarından sızıp arıza yaratabilir. Onu araştırmak lazım. En temizi mikrofiber bezi kolonya ile ıslatıp temizlemek.

mikrofiber bez benim monitor daha düne kadar parmak izlerinden oynanmıyordu mikrofiber bezi aldım su ile ıslattım yarısını ilk sildim sonra diger kuru olan tarafı ile ıslaklıgını sildim artık cam gibi 👌

Ben bunu kullanıyorum gayet iyi
20230822_141417.jpg

mikrofiber bez benim monitor daha düne kadar parmak izlerinden oynanmıyordu mikrofiber bezi aldım su ile ıslattım yarısını ilk sildim sonra diger kuru olan tarafı ile ıslaklıgını sildim artık cam gibi 👌
Aman aman su ile kullanmayın hocam. Su iletken madde. Monitörün kenarından birazcık sızsa monitörü kullanılamaz hale getirir. Kolonya kullanın onun yerine.

Monitöre özel solüsyon ve bez ile ama solüsyonu beze sıkarak temizliceksin arkadaşın dediği gibi sıvı köşelere sızmasın diye aşırı bastırmadan sileceksin.

mikrofiber bez ile evde gözlük kulanan varsa onun vardir küçük

tükürüp bez ile kurula ben öyle yapıyom d

ben önce ıslak mendille hiç bastırmadan sadece tozlarını alıyorum sonrasında mikrofiber bezle (bazen çok hafif nemli kağıt havluyla) iyice temizliyorum 3-4 yıldır bir problem görmedim

Bn monitoru hayatım boyunca suyla sildim yada kolonya bez olarakta atletimle/tişört silip kirli kutusuna atıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,820
Üyeler
194,670
Son üye
old witcher
Geri