Neler Yeni

monitör ne ile temizlenir?

Metro 2033

80+ Bronze
arkadaşlar merhaba montitörüm baya kirlendi evde mikrofiber bez varmı bilmiyorum sleepy easy clean yüzey temizlik havlusu var evde üstünde ekran silinebilir diyor ama emin olamadım yardımcı olabilecekler varmı?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaşlar merhaba montitörüm baya kirlendi evde mikrofiber bez varmı bilmiyorum sleepy easy clean yüzey temizlik havlusu var evde üstünde ekran silinebilir diyor ama emin olamadım yardımcı olabilecekler varmı?
Ekran silinmeye silinir de içindeki sıvı iletkense monitörün kenarlarından sızıp arıza yaratabilir. Onu araştırmak lazım. En temizi mikrofiber bezi kolonya ile ıslatıp temizlemek.

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yavuz Selim Tonbul
mikrofiber bez benim monitor daha düne kadar parmak izlerinden oynanmıyordu mikrofiber bezi aldım su ile ıslattım yarısını ilk sildim sonra diger kuru olan tarafı ile ıslaklıgını sildim artık cam gibi 👌

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Ben bunu kullanıyorum gayet iyi
20230822_141417.jpg

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
mikrofiber bez benim monitor daha düne kadar parmak izlerinden oynanmıyordu mikrofiber bezi aldım su ile ıslattım yarısını ilk sildim sonra diger kuru olan tarafı ile ıslaklıgını sildim artık cam gibi 👌
Aman aman su ile kullanmayın hocam. Su iletken madde. Monitörün kenarından birazcık sızsa monitörü kullanılamaz hale getirir. Kolonya kullanın onun yerine.

shqiptar3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
MyDai
Monitöre özel solüsyon ve bez ile ama solüsyonu beze sıkarak temizliceksin arkadaşın dediği gibi sıvı köşelere sızmasın diye aşırı bastırmadan sileceksin.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Aman aman su ile kullanmayın hocam. Su iletken madde. Monitörün kenarından birazcık sızsa monitörü kullanılamaz hale getirir. Kolonya kullanın onun yerine.
Kolonya zarar veriyor

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
mikrofiber bez ile evde gözlük kulanan varsa onun vardir küçük

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Emir Bayram
tükürüp bez ile kurula ben öyle yapıyom d

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
ben önce ıslak mendille hiç bastırmadan sadece tozlarını alıyorum sonrasında mikrofiber bezle (bazen çok hafif nemli kağıt havluyla) iyice temizliyorum 3-4 yıldır bir problem görmedim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,253
İsim
uwu
Bn monitoru hayatım boyunca suyla sildim yada kolonya bez olarakta atletimle/tişört silip kirli kutusuna atıyordum

Top Bottom