Furkanozr
80+ Silver
Hiç araştırmadınmı aga baksana kullanıcı yorumlarına kötü demedim çoğu kişi de ölü pixel çıkıyor dedimöyle bir şey yok aga kim dedi sana
Hiç araştırmadınmı aga baksana kullanıcı yorumlarına kötü demedim çoğu kişi de ölü pixel çıkıyor dedimöyle bir şey yok aga kim dedi sana
iyidir alınır![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
araştırdım kötü yoruma denk gelmedim ki bende bu monitoru kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntısı yok 1 ölü pixele bile rastlamadımHiç araştırmadınmı aga baksana kullanıcı yorumlarına kötü demedim çoğu kişi de ölü pixel çıkıyor dedim
denk gelen varsa da istisnadır diye düşünüyorumaraştırdım kötü yoruma denk gelmedim ki bende bu monitoru kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntısı yok 1 ölü pixele bile rastlamadım
Başlık 'GIGABYTE 23.8" G24F-2 180Hz SS IPS 3399TL!!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-23-8-g24f-2-180hz-ss-ips-3399tl.635326/araştırdım kötü yoruma denk gelmedim ki bende bu monitoru kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntısı yok 1 ölü pixele bile rastlamadım
hocam uzun uzun baktım tüm yazılanlara alan herkes değerlendirme atmamış sadece sıkıntı çekenler atmış bu yüzden yüzde 90 demek saçma olmuş harbi harbi sıkıntılı 3 4 kişi gördüm itopyanın sayfasına baktığımda ölü pixel yazanı görmedim 45 yorum vardı bir de bazıları ölü pixel olmayan şeylere ölü pixel demişBaşlık 'GIGABYTE 23.8" G24F-2 180Hz SS IPS 3399TL!!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-23-8-g24f-2-180hz-ss-ips-3399tl.635326/
Konuya bak %90 dedim hepsi demedim sana iyi olan gelmiş![]()
illa ki sıkıntılı denk geliyordur firmalar garantiyi bunun için veriyorhocam uzun uzun baktım tüm yazılanlara alan herkes değerlendirme atmamış sadece sıkıntı çekenler atmış bu yüzden yüzde 90 demek saçma olmuş harbi harbi sıkıntılı 3 4 kişi gördüm itopyanın sayfasına baktığımda ölü pixel yazanı görmedim 45 yorum vardı bir de bazıları ölü pixel olmayan şeylere ölü pixel demiş