Neler Yeni

Monitör Öneri F/p 165 hz

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Mustafa Aydemir
Hiç araştırmadınmı aga baksana kullanıcı yorumlarına kötü demedim çoğu kişi de ölü pixel çıkıyor dedim
araştırdım kötü yoruma denk gelmedim ki bende bu monitoru kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntısı yok 1 ölü pixele bile rastlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

araştırdım kötü yoruma denk gelmedim ki bende bu monitoru kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntısı yok 1 ölü pixele bile rastlamadım
denk gelen varsa da istisnadır diye düşünüyorum

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Mustafa Aydemir
Başlık 'GIGABYTE 23.8" G24F-2 180Hz SS IPS 3399TL!!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-23-8-g24f-2-180hz-ss-ips-3399tl.635326/
Konuya bak %90 dedim hepsi demedim sana iyi olan gelmiş :)
hocam uzun uzun baktım tüm yazılanlara alan herkes değerlendirme atmamış sadece sıkıntı çekenler atmış bu yüzden yüzde 90 demek saçma olmuş harbi harbi sıkıntılı 3 4 kişi gördüm itopyanın sayfasına baktığımda ölü pixel yazanı görmedim 45 yorum vardı bir de bazıları ölü pixel olmayan şeylere ölü pixel demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam uzun uzun baktım tüm yazılanlara alan herkes değerlendirme atmamış sadece sıkıntı çekenler atmış bu yüzden yüzde 90 demek saçma olmuş harbi harbi sıkıntılı 3 4 kişi gördüm itopyanın sayfasına baktığımda ölü pixel yazanı görmedim 45 yorum vardı bir de bazıları ölü pixel olmayan şeylere ölü pixel demiş
illa ki sıkıntılı denk geliyordur firmalar garantiyi bunun için veriyor

Top Bottom