Öneri Monitör öneri ve karşılaştırması

Reaksiyon skoru
29
Beyler bütçem 1300 1400 tl bandında ve en akıllıca yapılabilecek 2 seçim var sizlerin de görüşünüzü almak istedim isterseniz başka önerilerde de bulunabilirsiniz fiery reis asusda ısrarcı sizde bi fikrinizi söyleyin ona göre indirim bekleyelim.

Asus

Rampage

A
Beyler bütçem 1300 1400 TL bandında ve en akıllıca yapılabilecek 2 seçim var sizlerin de görüşünüzü almak istedim isterseniz başka önerilerde de bulunabilirsiniz fiery reis asusda ısrarcı sizde bi fikrinizi söyleyin ona göre indirim bekleyelim.

Asus

Rampage
asus v249qgr alın en iyisi

Asus hem IPS olması hem de FPS oyunlarındaki performansı yüzünden seçerdim ve marka farkı da var, Rampage'in paneli nedir?

v249qgr öneriyorum bu bucceyr

Asus hem IPS olması hem de FPS oyunlarındaki performansı yüzünden seçerdim ve marka farkı da var, Rampage'in paneli nedir?
Tn panel ben tn panelin oyunalrda daha iyi performans verdiğini duymustum yanlışsam lütfen düzeltin ve rampage monitör ak akçede en çok satan 4. Monitör benc hakkını veriyordur dıye dusunuyorum

Tn panel ben tn panelin oyunalrda daha iyi performans verdiğini duymustum yanlışsam lütfen düzeltin ve rampage monitör ak akçede en çok satan 4. Monitör benc hakkını veriyordur dıye dusunuyorum
Hayır vermiyor, TN panel evet dediğin doğru sayılır ama gerek yok. IPS panel alıp hem film vs. de izleyebilirsin ve oyunlardaki farkı hissetmezsin bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,953
Üyeler
187,751
Son üye
LinuxPengueni
Geri