Neler Yeni

Monitör Önerileri

burakesgi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burak Esgi
Gençler ben yayıncılığa başlamak istiyorum aynı zamanda youtube vs. Bir monitörüm var ancak 2. monitörü almayı düşünüyorum obs vs. o monitör de kontrol etmek için 60 hz almayı düşünüyorum önereceğiniz monitör varmıdır?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Gençler ben yayıncılığa başlamak istiyorum aynı zamanda youtube vs. Bir monitörüm var ancak 2. monitörü almayı düşünüyorum obs vs. o monitör de kontrol etmek için 60 hz almayı düşünüyorum önereceğiniz monitör varmıdır?
Aga ilk önerim kendinden büyüklerle daha saygılı konuşman yaşın profil fotoğrafından anladığım kadarıyla 12-13 falan fakat gördüğün şahsın profil resminden de senden büyük olduğu anlaşılıyor. Öneri kısmına gelirsek Asus TUF VG24VQ alabilirsin pivot özelliği var yan döndür kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bütçeyi çok takma ucuz olursa iyi olur

a
Şimdi bütçede önemli ben sana çok daha pahalı bir monitör de önerebilirim bu önerdiğimden çok daha ucuzunu da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Ana sayfada az önce açtığın konu dururken 2. konuyu açmanın alemi ne?

burakesgi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burak Esgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga ilk önerim kendinden büyüklerle daha saygılı konuşman yaşın profil fotoğrafından anladığım kadarıyla 12-13 falan fakat gördüğün şahsın profil resminden de senden büyük olduğu anlaşılıyor. Öneri kısmına gelirsek Asus TUF VG24VQ alabilirsin pivot özelliği var yan döndür kullan.
öncelikle 12-13 yaşında değilim 16 yaşındayim.Ayrıca ben 60hz monitör önerileri bekliyorum yazdım senin önerdiğin monitör 144hz

Ana sayfada az önce açtığın konu dururken 2. konuyu açmanın alemi ne?
önceki konuya kimsenin cevap vermemiş olması

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan

Şimdi bütçede önemli ben sana çok daha pahalı bir monitör de önerebilirim bu önerdiğimden çok daha ucuzunu da.
Ne dedi ki aga

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
öncelikle 12-13 yaşında değilim 16 yaşındayim.Ayrıca ben 60hz monitör önerileri bekliyorum yazdım senin önerdiğin monitör 144hz

up yazabilirsin ne kadar sabırsızsın 3dk bekleyemedin mi kardeşim?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Bütçe söylememişsin ve eğer profil fotoğrafında ki sen isen 13'den büyük durmuyorsun haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,918
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom