monitor onerisi 1ms 145-165

lg flat degil mi
Post automatically merged:

incelemeye vaktim olmadi
Evet o da flat. Ben buna da bakabilirsiniz anlamında demiştim. LG nin alternatifi olarak.

Evet o da flat. Ben buna da bakabilirsiniz anlamında demiştim. LG nin alternatifi olarak.
yabanci bi kanalda incelemesini gordum ghostingi yok denecek kadar az lgnin buyuk ihtimal lg alacagim saolun :)

hz daha önemli ne kadar sevmesemde :)
144 hz ile 165 hz arasında az bir fark var belki anlayamazsınız bile. Bu attığınız hem 27 inç hem VA panel hemde 1 ms MPRT. Ben olsam LG yi tercih ederdim ama bu monitörde güzel.

144 hz ile 165 hz arasında az bir fark var belki anlayamazsınız bile. Bu attığınız hem 27 inç hem VA panel hemde 1 ms MPRT. Ben olsam LG yi tercih ederdim ama bu monitörde güzel.
ips ve va panel arasinda pek bi fark yok diye biliyorum ama tn paneller en kotuleri sanirim

birde 27" olmasi arti mi eksi mi

ips ve va panel arasinda pek bi fark yok diye biliyorum ama tn paneller en kotuleri sanirim
Her panelin kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. TN paneller en hızlı panel tipidir fakat renk doğruluğu bir o kadar kötüdür. IPS aralarında en iyi renk doğruluğuna sahip panel tipidir. Eskiden IPS panellerin tepkime hızları çok yüksek değildi o yüzden hem biraz renk doğruluğu olsun hem de biraz hız olsun istenilirse VA denilebilirdi ama şimdi bir IPS paneline sahip monitörde ikisini de görebiliyoruz.

birde 27" olmasi arti mi eksi mi
27 inç olması senin kendi zevkine bağlı. Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan 24 öneririm. Eğer daha çok hikayeli veya o tarz oyunlar oynuyor isen ve büyük ekran istiyorsan 27 alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,327
Üyeler
191,076
Son üye
PomidorYumurta
Geri