Aradaki hz farkını anlaman zor.hz daha önemli ne kadar sevmesemde curvedi![]()
Lg almanızı tavsiye ederim çünkü gördüğüm kadarıyla malzeme kalitesi daha iyi,IPS panel ve sağa sola döndürme,yükseklik ayarı bulunuyor.Ayrıca 1 MS gtg değeri sunuyor.
Aradaki hz farkını anlaman zor.hz daha önemli ne kadar sevmesemde curvedi![]()
hikayeli oyunlar da oynuyorum fps oyunlarda yani 23 mu daha iyi olur ve aradaki 4" ne kadar bi fark yaratiyorHer panelin kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. TN paneller en hızlı panel tipidir fakat renk doğruluğu bir o kadar kötüdür. IPS aralarında en iyi renk doğruluğuna sahip panel tipidir. Eskiden IPS panellerin tepkime hızları çok yüksek değildi o yüzden hem biraz renk doğruluğu olsun hem de biraz hız olsun istenilirse VA denilebilirdi ama şimdi bir IPS paneline sahip monitörde ikisini de görebiliyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
27 inç olması senin kendi zevkine bağlı. Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan 24 öneririm. Eğer daha çok hikayeli veya o tarz oyunlar oynuyor isen ve büyük ekran istiyorsan 27 alabilirsin.
Bana 27 çok büyük geliyor ayrıca 1080p çözünürlüğe 27 inç fazla gelebiliyor. FPS oynarken pikselleri saymak istemeyebilirsin.hikayeli oyunlar da oynuyorum fps oyunlarda yani 23 mu daha iyi olur ve aradaki 4" ne kadar bi fark yaratiyor
Curvedin artısı yok. Kişilik tercihi, benim hoşuma gidiyor. Edit yaparken o ekranın düz olmaması daha hoş duruyor. oyun oynarken bazı efektler yüzüne doğru geliyormuş gibi oluyor ve seni oyuna bağlıyor. Ama saydığım özellikleri herkes sevmeyebilir.peki curved olmaainin ne gibi +lari var
hmmBana 27 çok büyük geliyor ayrıca 1080p çözünürlüğe 27 inç fazla gelebiliyor. FPS oynarken pikselleri saymak istemeyebilirsin.
Size tavsiyem ikisini de deneyimleyip öyle almanız.
youtubeden bakinca 27 ile 24 arasi pek fark yok gibi gozukuyorSize tavsiyem ikisini de deneyimleyip öyle almanız.
Öyle durabilir ama bence arasında çok fark var.youtubeden bakinca 27 ile 24 arasi pek fark yok gibi gozukuyor
bi vatan bilgisayara gidip incelerim 27" i eger buyuk gelirse 24 alirimÖyle durabilir ama bence arasında çok fark var.
Evet, öyle yapmanız daha sağlıklı olacaktır.bi vatan bilgisayara gidip incelerim 27" i eger buyuk gelirse 24 alirim
Bende aynı monitörün 600 olanı var cok memnunum zaten 600 ile 650 aynı tek farkları 650 de pivot var zaten o yüzden aradaki fiyat farkı aşırı az neyse baya memnunum bu monitörden knk aşırı iyi görüntüler aşırı canlı kesinlikle tavsiye ederim ama dikkat et bazıların da ölü piksel cıkabiliyormuş bende cıkmadı![]()
LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bro eğer odan küçükse 24 büyükse 27 al benim odam küçük o yüzden 24 kullanıyorum ama benim için 24 den küçüğü 27den de büyüğü kötühikayeli oyunlar da oynuyorum fps oyunlarda yani 23 mu daha iyi olur ve aradaki 4" ne kadar bi fark yaratiyor
Bir soru sormak istiyorum konu dışı olacak kusura bakmayın amazon güvenilir bir sitemi birde eyer güvenilir ise siparişiniz kaç gün sonra geliyorhttps://www.amazon.com.tr/Optix-G241-Monitör-23-8-inches/dp/B083P6GTWD/ref=asc_df_B083P6GTWD/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510776681667&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=11165717310176004756&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056835&hvtargid=pla-909091520857&psc=1
Buyur canım IPS 23.8 inç 144hz fıstık gibi arayüzü olan monitör
Amazon gayet güvenilir sitedir ve siparişinizin ne olduğuna bağlı teslimat süresi değişir,sipariş verirken tahmini teslimat zamanı kısmına bakabilirsiniz.Bir soru sormak istiyorum konu dışı olacak kusura bakmayın amazon güvenilir bir sitemi birde eyer güvenilir ise siparişiniz kaç gün sonra geliyor