monitor onerisi 1ms 145-165

hz daha önemli ne kadar sevmesemde curvedi :)
Aradaki hz farkını anlaman zor.
Lg almanızı tavsiye ederim çünkü gördüğüm kadarıyla malzeme kalitesi daha iyi,IPS panel ve sağa sola döndürme,yükseklik ayarı bulunuyor.Ayrıca 1 MS gtg değeri sunuyor.

Her panelin kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. TN paneller en hızlı panel tipidir fakat renk doğruluğu bir o kadar kötüdür. IPS aralarında en iyi renk doğruluğuna sahip panel tipidir. Eskiden IPS panellerin tepkime hızları çok yüksek değildi o yüzden hem biraz renk doğruluğu olsun hem de biraz hız olsun istenilirse VA denilebilirdi ama şimdi bir IPS paneline sahip monitörde ikisini de görebiliyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

27 inç olması senin kendi zevkine bağlı. Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan 24 öneririm. Eğer daha çok hikayeli veya o tarz oyunlar oynuyor isen ve büyük ekran istiyorsan 27 alabilirsin.
hikayeli oyunlar da oynuyorum fps oyunlarda yani 23 mu daha iyi olur ve aradaki 4" ne kadar bi fark yaratiyor

hikayeli oyunlar da oynuyorum fps oyunlarda yani 23 mu daha iyi olur ve aradaki 4" ne kadar bi fark yaratiyor
Bana 27 çok büyük geliyor ayrıca 1080p çözünürlüğe 27 inç fazla gelebiliyor. FPS oynarken pikselleri saymak istemeyebilirsin.

peki curved olmaainin ne gibi +lari var
Curvedin artısı yok. Kişilik tercihi, benim hoşuma gidiyor. Edit yaparken o ekranın düz olmaması daha hoş duruyor. oyun oynarken bazı efektler yüzüne doğru geliyormuş gibi oluyor ve seni oyuna bağlıyor. Ama saydığım özellikleri herkes sevmeyebilir.
IMG_20210617_033627.jpg

Son düzenleme:
Bende aynı monitörün 600 olanı var cok memnunum zaten 600 ile 650 aynı tek farkları 650 de pivot var zaten o yüzden aradaki fiyat farkı aşırı az neyse baya memnunum bu monitörden knk aşırı iyi görüntüler aşırı canlı kesinlikle tavsiye ederim ama dikkat et bazıların da ölü piksel cıkabiliyormuş bende cıkmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bro eğer odan küçükse 24 büyükse 27 al benim odam küçük o yüzden 24 kullanıyorum ama benim için 24 den küçüğü 27den de büyüğü kötü

Bir soru sormak istiyorum konu dışı olacak kusura bakmayın amazon güvenilir bir sitemi birde eyer güvenilir ise siparişiniz kaç gün sonra geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: KaiS
Bir soru sormak istiyorum konu dışı olacak kusura bakmayın amazon güvenilir bir sitemi birde eyer güvenilir ise siparişiniz kaç gün sonra geliyor
Amazon gayet güvenilir sitedir ve siparişinizin ne olduğuna bağlı teslimat süresi değişir,sipariş verirken tahmini teslimat zamanı kısmına bakabilirsiniz.
(Amazon'dan verdiğim siparişler genelde ortalama 2-3 günde elimde oluyor.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,800
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri