Neler Yeni

(Monitör Önerisi) 2 Tane 2K Ucuz Monitör Arasında Kaldım.

Lyenix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Asaf Çelebi
Merhaba Arkadaşlar 2K Monitör Alacağım ancak bütçeye olabildiğince kısık tutmaya çalışıyorum bu linkte verdiğim iki monitör arasında kaldım https://www.epey.com/monitor/karsilastir/367099-968668/asus-tuf-gaming-vg27aq_gamepower-sonic-t80/ Asus olanı teşhir olarak 5800 e alabiliyorum yorumlarında da hiç ölü piksel çıkmadığı belirtiliyor genel olarak gayet iyi ancak Gamepower'ın özellikleri daha üst gözüküyor ayrıca PC Hocası videosunda da iyi bahsedilmiş sizce hangisi daha iyi olur bu fiyatlara yakın başka 2k öneriniz varsa alabilirim.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
gerek var mı 2k ya 6700xt ekran kartıyla

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
Teşhir alacağın monitörde kaç ay yıl kullandığı süresi önemli kimi monitör sadece kutu açık olduğu için teşhir kimisi 2-3 yıl kullanışmış sonra teşhir olarak satılmış
Gamepowerın fiyatı iyi ama yarın daha iyi fırsatlar gelebilir ek olarak forumda paylaşılan 6500 civarına msı vardı ıps 2k onu da değerlendirebilirsin

Lyenix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Asaf Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşhir alacağın monitörde kaç ay yıl kullandığı süresi önemli kimi monitör sadece kutu açık olduğu için teşhir kimisi 2-3 yıl kullanışmış sonra teşhir olarak satılmış
Gamepowerın fiyatı iyi ama yarın daha iyi fırsatlar gelebilir ek olarak forumda paylaşılan 6500 civarına msı vardı ıps 2k onu da değerlendirebilirsin
5 yorum var hepside çok iyi olduğunu söylüyor ölü piksel vesaire yokmuş bir sıkıntı olduğu gözükmüyor ayrıca garantiside var sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kupon ile 6800 diyorlardı ancak ben kuponu göremedim o fiyatada pek çıkmayı düşünmüyorum zaten amacım mükemmel bir 2k monitör olsun değil yeteri kadar iyi olsun sizce özellik bakımından bu 2 monitörden hangisi daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom