Monitör önerisi (3.500 TL civarı)

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Bütçe
3500
Dostlar selamlar, monitör almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıda linkini attığım monitörü almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerilerinize açığım teşekkürler.

dün gamıng gecesınde 3 du bu

hocam laptopa bağlayıp kullanacağım, DP kablosunun ne demek olduğunu bilmiyorum, gerek var mı?
Laptopunda dp girişi yoksa monitörünü laptopa bağlayamazsın. Hdmi kablosu ile bağlaman gerekir. Bu bütçede monitörün içinden hdmi kablosu çıkmaz ayrıca alman gerekir. Bazen type-c kablosu ile de bağlanılabiliyor ama monitörün desteklemesi gerekir.

Kanka kullandın mı bilgin var mı bunun 24 inç 240 hz yada 27 inç 240 hz olanını almayı düşünüyorum da
Kullanmadım ama kullananlar baya memnun. Senin laptop nedir

Dostlar selamlar, monitör almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıda linkini attığım monitörü almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerilerinize açığım teşekkürler.

G3 hiç bulaşma renk kalitesi kotru bir monitör teknosada almak için gitmiştim diğer monitörlere göre kötüydü oradaki monitörler ile kıyaslandığında buna dayanarak söylüyorum onun yerine bunu öneririm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G3 hiç bulaşma renk kalitesi kotru bir monitör teknosada almak için gitmiştim diğer monitörlere göre kötüydü oradaki monitörler ile kıyaslandığında buna dayanarak söylüyorum onun yerine bunu öneririm

Laptop ile kullanacaksınmışsın gayet yeterli olur laptop için

Arkadaşın önerdiği Asus'u aldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Geri