Dostlar selam bi arkadaş hediye gidecek monitör arıyorum 4000 4500 civarı olacal
Geçen sene adı çıkmıştı bunun için pek güven vermiyor![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'daitopya.com
Nasıl bi adı çıkmıştı hocamGeçen sene adı çıkmıştı bunun için pek güven vermiyor
Sağolun hocamPanelinde sorun vardı hocam bu modelin
Hocam r24e var bende gayet memmnunum ama ölü piksel sorunu var,benimkinde az var ve köşede diye değişim yaptırtmadımDostlar selam bi arkadaş hediye gidecek monitör arıyorum 4000 4500 civarı olacal
Hocam selamlarDostlar selam bi arkadaş hediye gidecek monitör arıyorum 4000 4500 civarı olacal
Panelinde sorun vardı hocam bu modelin
Bambaşka model bu. Panelinde kronik sorun yok ve çok kaliteli monitör. %96 DCI-P3 üst seviye renk gamutu ve 1500:1 IPS'te olabilecek en yüksek renk gamutunu sunuyor.Sağolun hocam
Amazonda vesaire güvencemde itopya korkutuyorBambaşka model bu. Panelinde kronik sorun yok ve çok kaliteli monitör. %96 DCI-P3 üst seviye renk gamutu ve 1500:1 IPS'te olabilecek en yüksek renk gamutunu sunuyor.