şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,342
27 veya 32 İnç IPS panel monitör arıyorum, bütçe 7-7.5K, 2. elde olur. Bu monitör nasıldır?
Genel olarak memnun olmadığın yönleri?bende gamepower sonıc t80 daha ıyıdır kullanıyorum sormak ıstedıgın varsa sorabılırsın
genel olarak memnun olmadıgım yonu yok ve hıkayelı oyunlar ıcın aldım gayet memnunum bır tek ayakları benım ıcın cok sıkıntı yarayıyor oda masam kucuk oldugu ıcın cozumu var kol almak cok buyuk bı problem degıl benım ıcın osd menusu turkce mprt adaptıve sync falan hep ordan acılıyor gama ayarı falan var 1.8 2.0 2.2 2.4 gayet guzelGenel olarak memnun olmadığın yönleri?
Bu ışık sızması değil ışık patlaması olmuşgenel olarak memnun olmadıgım yonu yok ve hıkayelı oyunlar ıcın aldım gayet memnunum bır tek ayakları benım ıcın cok sıkıntı yarayıyor oda masam kucuk oldugu ıcın cozumu var kol almak cok buyuk bı problem degıl benım ıcın osd menusu turkce mprt adaptıve sync falan hep ordan acılıyor gama ayarı falan var 1.8 2.0 2.2 2.4 gayet guzel
panelı boe aklıma da baska bırsey gelmıyor suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak ısık sızması var tabıkı onuda ekleyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
gozle bu kadar bellı olmuyor ama yıne de cok fazla bır ısık sızması var
parlaklık cok yuksek o fotografta ve hdr acıkBu ışık sızması değil ışık patlaması olmuş![]()
yine de fazla yaparlaklık cok yuksek o fotografta ve hdr acık
Tayfun hocanın rehberine bakmanızı öneririm.27 veya 32 İnç IPS panel monitör arıyorum, bütçe 7-7.5K, 2. elde olur. Bu monitör nasıldır?
evet gozle o kadar cok hıssetmedıgım ıcın ıade etmemıstım aldıgımdayine de fazla ya