https://www.n11.com/urun/gamepower-...T-QnQO4yVujZnRNMGMhoCQOEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bu nasıl sizce ya da önerebileceğiniz var mı bu fiyat aralığında
Bu nasıl sizce ya da önerebileceğiniz var mı bu fiyat aralığında
yok kankam ya görünüşünü beğenmiyorum onunAsus TUF 144Hz 1ms
Butce onerirmisinizyok kankam ya görünüşünü beğenmiyorum onun
1000 1500 arası 144hz 1msButce onerirmisiniz
Renkler daha iyi o monitörde görünüşe göre almayın gamepower monitör iyi değil.yok kankam ya görünüşünü beğenmiyorum onun
neden gayet iyi bence az sonra sipariş vermeyi düşünüyorumyok kankam ya görünüşünü beğenmiyorum onun
ayn öyle fiyata göre alınabilecek en iyi monitör ASUS TUF 144 HZRenkler daha iyi o monitörde görünüşe göre almayın gamepower monitör iyi değil.
Hayırlı olsun kankam çerçeveden kaynaklı beğenmememneden gayet iyi bence az sonra sipariş vermeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayn öyle fiyata göre alınabilecek en iyi monitör Asus TUF 144 HZ
düz olmasından dolayı mı curved mı istiyorsunuzHayırlı olsun kankam çerçeveden kaynaklı beğenmemem
aynen Curved ekran istiyorumdüz olmasından dolayı mı curved mı istiyorsunuz
öyle mi diyorsun dur bakayım araştıracağım teşekkür ederimDostum normalde 1800 civarında bir monitör şuan indirimde ve 1500'e düşmüş TUF. Onu öneririm. Görünüşünü beğenmemişsin anladığım kadarı ile herhalde curved seviyorsun. O zaman bunu öneririm fakat söyleyeyim TUF daha mantıklı bir tercih olur.
sırf curved için iyi fırstalar gidiyor amaaynen Curved ekran istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle mi diyorsun dur bakayım araştıracağım teşekkür ederim
ya değişiklik olsun istiyorum senelerdir düz ekranla kullanıyorum pc yisırf curved için iyi fırstalar gidiyor ama![]()