Neler Yeni

MONİTÖR ÖNERİSİ İSTİYORUM BÜTÇE 4-6 BİN ARASI

Reaksiyon skoru
5
MONSTER ARYOND A27 MONİTÖR ALINIR MI? Arkadaşlar bu monitörü eşimin bilgisayarı için alıyorum, kendisi genellikle Valorant ve Cs gibi oyunlar oynuyor ben biraz bakındım ama teknik işten pek anlamıyorum , önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim hayırlı forumlar.

Bahsettiğiniz modeli önermem çünkü VA panel. Maalesef bu fiyat bandında VA paneller rekabetci oyunlar için fazla yavaş kalıyor. Bu da hareket eden nesnelerde bulanıklığa ve ghostinge neden oluyor.

Hem görüntü kalitesi de iyi olan modeller AOC 24G2SP/27G2SP, Lenovo Legion R25i (kronik standby sorunu olması lazım), Philips 25M1N3200ZA/27M1N3200ZA (Parlaklığı düşük, aydınlık odada önermem).

Ama 240-280Hz olsun derseniz Samsung Odyssey G4 öneririm.

kardeşim fps oyunu oynucam diyosan tn ya da ıps panel alıyorsun sonra 1080p 24inç alıyorsun ben 2 tane bırakıuyorum bütçene göre seç

zam gelmiş gibi geçen hafta 4750 e almıştım öneririm fiyat takip edip alabilirsin. Hepsiburada stoğu girerse bakın

kardeşim fps oyunu oynucam diyosan tn ya da ıps panel alıyorsun sonra 1080p 24inç alıyorsun ben 2 tane bırakıuyorum bütçene göre seç
Baştaki model yalnızca strobe (BFI) teknolojisi için alınır. Onun için alınıyorsa rakipsiz. Onun dişında ise çok kötü. Ve konu sahibinin böyle bir şeye ihtiyacı olacağını sanmıyorum. Bütçesini de aşıyor.

2.si ise direk kötü. Giriş seviyesi bir IPS. R25i ya da 24G2SP ile aynı segmentte dahi değiller.

adamın bütçe 5k tabii ki giriş seviysei olacak 0.5 ms bide daha ne olsun fps monitörü işte hikaye oyunu oynamıcksa bu 2 modelden birini almalı ben şu ana kadar daha iyisini görmedim viewsonicten

MONSTER ARYOND A27 MONİTÖR ALINIR MI? Arkadaşlar bu monitörü eşimin bilgisayarı için alıyorum, kendisi genellikle Valorant ve Cs gibi oyunlar oynuyor ben biraz bakındım ama teknik işten pek anlamıyorum , önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim hayırlı forumlar.
alınmaz va panel alınmaz ıps panel bakın

adamın bütçe 5k tabii ki giriş seviysei olacak 0.5 ms bide daha ne olsun fps monitörü işte hikaye oyunu oynamıcksa bu 2 modelden birini almalı ben şu ana kadar daha iyisini görmedim viewsonicten
0.5 ms falan değil hocam pazarlama taktiği o. AOC ve Lenovo üst segment buna kıyasla.

Şimdi bir gelişme daha yaşadım, eşimin ağzını ararken bu ovalimsi sanırım curved deniyor, onlardan istiyormuş ben hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum monitörümden memnunum fakat dediğim gibi o daha çok online rekabetçi tarzı oyunlar oynuyor ufak bir güncelleme ile curved model bulabilir miyim daha iyi midir ?

Şimdi bir gelişme daha yaşadım, eşimin ağzını ararken bu ovalimsi sanırım curved deniyor, onlardan istiyormuş ben hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum monitörümden memnunum fakat dediğim gibi o daha çok online rekabetçi tarzı oyunlar oynuyor ufak bir güncelleme ile curved model bulabilir miyim daha iyi midir ?
Bulursunuz ancak önceki mesajda dediğim gibi onlar rekabetçiye pek uygun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,734
Üyeler
173,414
Son üye
savana
Geri