Neler Yeni

Monitör önerisi lazım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
(Tecrübesizken başka birinin önerisiyle aldım laf atmayın) Rampage Rm-421 Flower monitörüm var bunu ikinci elden satıp 0 veya ikinci el bir tık daha iyi bir monitör almayı düşünüyorum. Düzgün bir IPS olması tercihim, pivot şart değil ama çok iyi olur. 1080p minimum 144hz. Bütçe 4000 ama eski monitörü ne kadara satabilirim ona da öneri bekliyorum
Bulduklarım:

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam 27 inç 1080p sorun olmaz mı piksel sayarsın diyor çoğu kişi
27” ve 24” kullanan biriyim. Böyle bir şey yok. Ben göremedim. Yıllardır da kullanıyorum. Monitörlerim imzamda yazıyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
27” ve 24” kullanan biriyim. Böyle bir şey yok. Ben göremedim. Yıllardır da kullanıyorum. Monitörlerim imzamda yazıyor.
Baktım hocam attığının ikinci eli bütçemi aşıyor ne yazık ki

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Bünyamina @Shourd @emreBeoa @HacıSOFU
Şu ikisi nasıl? Aralarından hangisi alınır?

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bünyamina @Shourd @emreBeoa @HacıSOFU
Şu ikisi nasıl? Aralarından hangisi alınır?

@-Mehmet-

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Asus tuf olan 300cd parlaklık olsaydı direkt seç derdim. Yani renk yoğunluğu daha iyi msi da bir kaç özellikte öyle. Senin hoşuna gideni alman daha iyi olur bence.

4090fanlilbro

80+ Bronze
Aocun 24g4x modelini aldım 2 gündür kullanıyorum siyahları gösterişi falan şuanlık iyi hoparlörü var renkleri güzel 5000 liraya iyi bi monitör
Pivotuda güzel pivotsuzuda var ama 4500 e

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Asus tuf olan 300cd parlaklık olsaydı direkt seç derdim. Yani renk yoğunluğu daha iyi msi da bir kaç özellikte öyle. Senin hoşuna gideni alman daha iyi olur bence.
asus olanın parlaklığı kaç msi olanın ki kaç ben göremedim de?
şuan rm-421 var parlaklık yeterli geliyor eve güneş gelmiyor zaten sorun olur mu emin değilim.
Renk açısından hangisi daha başarılı?
bir de hocam tüm gün forumda mısın offline göremiyorum seni :D

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eymen
asus olanın parlaklığı kaç msi olanın ki kaç ben göremedim de?
şuan rm-421 var parlaklık yeterli geliyor eve güneş gelmiyor zaten sorun olur mu emin değilim.
Renk açısından hangisi daha başarılı?
bir de hocam tüm gün forumda mısın offline göremiyorum seni :D

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aocun 24g4x modelini aldım 2 gündür kullanıyorum siyahları gösterişi falan şuanlık iyi hoparlörü var renkleri güzel 5000 liraya iyi bi monitör
Pivotuda güzel pivotsuzuda var ama 4500 e
aoc alacaktım zaten hakkında bu aralar çok kötü şeyler dönüyor forumda uğraşmak istemedim şuan attığım msi ve asus olanlar zaten aynı özellikte gidip risk almak istemiyorum. bir de ikinci el alacağım muhtemelen

aoc alacaktım zaten hakkında bu aralar çok kötü şeyler dönüyor forumda uğraşmak istemedim şuan attığım msi ve asus olanlar zaten aynı özellikte gidip risk almak istemiyorum. bir de ikinci el alacağım muhtemelen

4090fanlilbro

80+ Bronze

Bakıcaz hocam nasip belki elimizde patlayacaktır aoc dedikleri gibi siz bildiğinizi alın o zaman hayırlı olsun şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,408
Üyeler
172,229
Son üye
merolous
Top Bottom