Neler Yeni

Yardım Monitör önerisi MSI G255PF E2 24.5"

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf büyükbayar
1080p monitör arıyorum MSI G255PF E2 24.5" tercih edilebilir mi sizce bütçeyi biraz daha arttırabilirim önerilerinize açığım
önceliğim 25 inçten büyük olmaması

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
mert doğan
1080p monitör arıyorum MSI G255PF E2 24.5" tercih edilebilir mi sizce bütçeyi biraz daha arttırabilirim önerilerinize açığım
önceliğim 25 inçten büyük olmaması
ben kullanıyorum gayet memnunum hepsiburadadan almışdım öneririm gayet kaliteli malzeme kalitesi vb olarak güzel sadece ayagını monitöre takarken biraz korkuttu o kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf büyükbayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi mag 256f te kafamı karıştırdı ama onunda yükseklik ayarlama vs özelliği yok ve ayagı fazla yer kaplıyor
ben kullanıyorum gayet memnunum hepsiburadadan almışdım öneririm gayet kaliteli malzeme kalitesi vb olarak güzel sadece ayagını monitöre takarken biraz korkuttu o kadar
ışık sızması , ölü pixel vb sıkıntılara rastladınız mı hocam ekran kalitesi nasıl sizce , genelde fps oyunları için kullanacağım ama genel kullanımda da üzmesin istiyorum

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
mert doğan
msi mag 256f te kafamı karıştırdı ama onunda yükseklik ayarlama vs özelliği yok ve ayagı fazla yer kaplıyor

ışık sızması , ölü pixel vb sıkıntılara rastladınız mı hocam ekran kalitesi nasıl sizce , genelde fps oyunları için kullanacağım ama genel kullanımda da üzmesin istiyorum
bende fps oyunu oynuyorum cs vb. kaç kere kontrol ettim ne ışık sızması ne ölü piksel yok tabii ki bu şansa veya aldığın satıcıyada bağlı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf büyükbayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki aoc 24g4x monitörü hakkında bilginiz var mı önerir misiniz

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Tugay gedik
hocam bende 2. monitör olarak bunun 24 inchini aldım g2442pf e2 modelini. renkler bana soluk geldi ana monitörüme göre renk sizde durum nasıl ? renk ayarı falan nasıl yapabilirz acaba

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
mert doğan
hocam bende 2. monitör olarak bunun 24 inchini aldım g2442pf e2 modelini. renkler bana soluk geldi ana monitörüme göre renk sizde durum nasıl ? renk ayarı falan nasıl yapabilirz acaba
Benimkinde gayet güzel ayar fln yapmadım istersen ayarlardan girip sifirlamayi dene belki fark etmeden sen değiştirmis olabilirsin

Top Bottom