Ekran kartı nedir ve genelde hangi oyunları oynarsınız,bu bilgileri yazarsanız arkdaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.Maksimum 5500 TL olucak şekilde önerdiğiniz oyun için monitör varmı? IPS panel ve freesync destekli
Çözünürlük?Maksimum 5500 TL olucak şekilde önerdiğiniz oyun için monitör varmı? IPS panel ve freesync destekli
farketmez.1080p mi 2K mı bakıyorsunuz?
Ekran kartı: Radeon rx 6600 fps oyunları içinEkran kartı nedir ve genelde hangi oyunları oynarsınız,bu bilgileri yazarsanız arkdaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.
farketmez.
Ekran kartı: Radeon rx 6600 fps oyunları için
bu monitör ekran kartını destekliyor muönerimdir.ASUS TUF Gaming VG258QM 24.5 inç 280Hz 0.5ms Full HD G-Sync TN Pivot Gaming Monitör
Hız aşırtılabilir inanılmaz 280 Hz yenileme hızı sayesinde bu monitör, geleneksel 144 Hz monitörlerden iki kat daha hızlı. İnanılmaz derecede akıcı oyun görüntülerine kavuşacak ve FPS, yarış…www.gaming.gen.tr
Niye desteklemesin? işin şakası bu arada,destekler sorunsuz çalışır mu monitör gayet iyi genelde fps türü oyunlar oynuyorsan işlemcin iyiyse bunu öneririm hatta direkt al stok bitebilir.Bu monitör tn fakat öncelik sağlayacaktır,bu monitörün ips olanı da var fakat şuan da stok yok,0.5 ms bile güzeldir.bu monitör ekran kartını destekliyor mu
Niye desteklemesin? işin şakası bu arada,destekler sorunsuz çalışır mu monitör gayet iyi genelde fps türü oyunlar oynuyorsan işlemcin iyiyse bunu öneririm hatta direkt al stok bitebilir.Bu monitör tn fakat öncelik sağlayacaktır,bu monitörün ips olanı da var fakat şuan da stok yok,0.5 ms bile güzeldir.
24.5 ekran yararı olacaktır, 27 de hafif de olsa kafanı sağa sola çevirmen gerekiyor.monitör güzel tek eksi yanı 27 inç olmaması fakat benim sordugum şey bendeki ekran kartı amd radeon ve freesync destekliyor. önerdiğin monitör G-sync NVIDIA destekliyor. ondan sordum
fiyatı aşıyor onun malesef bugun kendi magazasında da baktım biraz fiyatları geçiriyorlar. 2k dan ziyade sync uyumu ve herz yeterli. çok güzel monitörler var fakat ya IPS değil yada IPS olanlarda sync uyumu yokhttps://www.vatanbilgisayar.com/asu...-ve-g-sync-uyumlu-dp-hdmi-gaming-monitor.html
2K için ideal tüm gerekli özellikleri var