Fiyatı uygun gibi geldi. 144 Hz bütçem 2k beyler. Fiyat nasıl ? Bu ürün iyi midir ? ve başka önerisi olan varsa bekliyorum yorumları. Teşekkür ederim.
Ne için alacaksınız? Eğer FPS oyunları için falan alıyorsanız monitör 4ms yani FPS türevi oyunlarda biraz kötü kalıyor. 2K bandında daha iyisi var mıdır bilmiyorum.Fiyatı uygun gibi geldi. 144 Hz bütçem 2k beyler. Fiyat nasıl ? Bu ürün iyi midir ? ve başka önerisi olan varsa bekliyorum yorumları. Teşekkür ederim.
ancak oyun için alacaksanız daha iyi marka ve monitörler var.Fiyatı uygun gibi geldi. 144 Hz bütçem 2k beyler. Fiyat nasıl ? Bu ürün iyi midir ? ve başka önerisi olan varsa bekliyorum yorumları. Teşekkür ederim.
Kanka bu ürün stokta kalmamış... Varmı başka önerin kralfiyatı diğer markalara göre ideal. samsung kötü bi marka değil alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ancak oyun için alacaksanız daha iyi marka ve monitörler var.
Asus TUF VG249Q 23.8 inç IPS FreeSync 1920x1080 1MS 144 Hz DP HDMI VGA Pivot Oyuncu Monitör
Asus TUF VG249Q 23.8 inç IPS FreeSync 1920x1080 1MS 144 Hz DP HDMI VGA Pivot Oyuncu Monitör özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Varmı kankam önerin 144hz 1ms Curved de olur2500tl yapabiliyorsan güzel monitör var
Oynadığım
Kanka bu ürün stokta kalmamış... Varmı başka önerin kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Varmı kankam önerin 144hz 1ms Curved de olur
Bunun stok bitmiş kankam alacaktım yoksa bunuhttps://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...0-1ms-144-hz-dp-hdmi-vga-pivot-oyuncu-monitor ince hesap incelemesi yaptı videosunu izleyebilirsin
@enezzers bu tn panel tn panel genellikle hiç önerilmiyor ve cidden de kötü yani va yada ips panel almanı tercih ederim ama tabikide bütçe artıcakLG 24GL650-B 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Monitör Fiyatı - Trendyol
LG 24GL650-B 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şuan bende bu monitör var gayet memnunum. hemde pivot özellik var.
neye göre kötü mesela açıklayabilir misiniz? 5k ya da var monitör aynı özelliklerde. aralarında elbette fark olacak ama kötü bir monitör olduğunu düşünmüyorum.@enezzers bu tn panel tn panel genellikle hiç önerilmiyor ve cidden de kötü yani va yada ips panel almanı tercih ederim ama tabikide bütçe artıcak