monitörü aldığın zaman eğer ayarlayabilirsen kontrastı arttırmanı tavsiye ederim renkler daha canlı oluyorsağol çok iyi monitörmüş fiyatna göre teşekkürlerrr
monitörü aldığın zaman eğer ayarlayabilirsen kontrastı arttırmanı tavsiye ederim renkler daha canlı oluyorsağol çok iyi monitörmüş fiyatna göre teşekkürlerrr
Nays ile alırsan Trendyolda acer bir monitör 2250 liraya geliyordu konusu açıldı ona bakabilirsjn ips 165 hzArkadaşlar yakın zamnada pc alcamda montiör lazım 144hz istiyorum veya 165 en ucuz ve beni uzun zamna götürecek monitör hangisidir? Birde klavye lazım klavyede ucuza varmıdır çok kaliteli olmasına gerek yok iş yapsın yeter
Tn panel pek önermem ama daha ucuza gelsin diyorsan alınabilirArkadaşlar yakın zamnada pc alcamda montiör lazım 144hz istiyorum veya 165 en ucuz ve beni uzun zamna götürecek monitör hangisidir? Birde klavye lazım klavyede ucuza varmıdır çok kaliteli olmasına gerek yok iş yapsın yeter
sağol denicemmonitörü aldığın zaman eğer ayarlayabilirsen kontrastı arttırmanı tavsiye ederim renkler daha canlı oluyor
evet ama yapacak bir şey yok biraz daha bütçe olsa daha iyisi alınır ilerde şuan bunla idare ederimNays ile alırsan Trendyolda acer bir monitör 2250 liraya geliyordu konusu açıldı ona bakabilirsjn ips 165 hz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tn panel pek önermem ama daha ucuza gelsin diyorsan alınabilir
Dostum elimde 60 hz 19.5 inc monitör var temiz kullanışlı güzel eğer istersen sana 600 e bırakırımabi yani 75hz + en ucuz monitör nekadar ucuz okadar iyi piyasadaki en ucuz monitörlerden biri olsun yeter