IPS panel olduğu için msiAOC C24G1 24" 144Hz 1ms
hangısı sızce
MSI 23.8” OPTIX G242 144Hz 1ms
hocam ghosting ve ölü pixel sorunları var diyorlar bende g242 aldım ama sipariş daha hazırlık aşamasında olduğu için iptal etmeyi düşünüyorum sizce kalmalı mı iptal mi edeyimOptix G241 kullanıyorum. Tavsiye ederim harika monitör.
Geldiğinde test et. Beğenmezsen iade edersin. G241v modelini kullanıyorum. Harika bir monitör. G242 çok daha iyidir eminim.hocam ghosting ve ölü pixel sorunları var diyorlar bende g242 aldım ama sipariş daha hazırlık aşamasında olduğu için iptal etmeyi düşünüyorum sizce kalmalı mı iptal mi edeyim
Umarım öyle olur kafam o kadar karışık ki gerçektenGeldiğinde test et. Beğenmezsen iade edersin. G241v modelini kullanıyorum. Harika bir monitör. G242 çok daha iyidir eminim.
Niye karışık Allah aşkına? IPS 144hz bir monitör alıyorsun. Tabii benim şu monitörlere verilen ücretler konusunda çok fazla ön yargı var orası ayrı. 75hz modelini kullanıyorum. Çok memnunum, 1 hafta falan oldu alalı.Umarım öyle olur kafam o kadar karışık ki gerçekten
Kafam şundan dolayı karışık alan çoğu kişi ghosting ölü pıxel ve ışık sızması var demiş ve itopya sorun yaratıyormuş sanırım geri alma konusunda korkum ve kafa karışıklığım bu yüzdenNiye karışık Allah aşkına? IPS 144hz bir monitör alıyorsun. Tabii benim şu monitörlere verilen ücretler konusunda çok fazla ön yargı var orası ayrı. 75hz modelini kullanıyorum. Çok memnunum, 1 hafta falan oldu alalı.
Sen de geldiğinde test et yoksa paketle yallah Arabistan.