hemen hemen, mesala biz fps diyoruz hz diyoruz ya, fps pc nin verebildiği kare hızıyken hz monitörün kare hızıdır. Eğer sen 60 Hz de 120 fps alıyorsan 60 fps alan kişiyle pek bir farkı olmaz. benim tercihim en az 120 Hz monitör 1080x1920 çözünürlükBazı yerlerde güçlü bir sisteme güçsüz bir monitör bağlarsam performansın kötü yönde etkileyebileceğini duydum doğru mu?
çözünürlük değerlerin beni benden aldı kanki ekranı dikey kullanıcaksın heralde.benim tercihim en az 120 Hz monitör 1080x1920 çözünürlük
Evet doğru rtx3050 ve üstü tüm kartlara minimum 144Hz monitör gerekli yoksa pek bir anlamı kalmaz zaten. Oyunda 200 fps alıp 75-120Hz gibi kalitesiz görüntü alırsın.doğru mu?
pardon tam tersi lwkoadkowapdjkposaçözünürlük değerlerin beni benden aldı kanki ekranı dikey kullanıcaksın heralde.
Evet doğru rtx3050 ve üstü tüm kartlara minimum 144Hz monitör gerekli yoksa pek bir anlamı kalmaz zaten. Oyunda 200 fps alıp 75-120Hz gibi kalitesiz görüntü alırsın.
Kısmen doğrudur.3080 4070 ve Üstü kartlar için 1080p monitörler gitmez.Çok fazla darboğaz olur ve istediğin performansı alamassın.
çözünürlük değerlerin beni benden aldı kanki ekranı dikey kullanıcaksın heralde.
Evet doğru rtx3050 ve üstü tüm kartlara minimum 144Hz monitör gerekli yoksa pek bir anlamı kalmaz zaten. Oyunda 200 fps alıp 75-120Hz gibi kalitesiz görüntü alırsın.
hemen hemen, mesala biz fps diyoruz hz diyoruz ya, fps pc nin verebildiği kare hızıyken hz monitörün kare hızıdır. Eğer sen 60 Hz de 120 fps alıyorsan 60 fps alan kişiyle pek bir farkı olmaz. benim tercihim en az 120 Hz monitör 1080x1920 çözünürlük
Tamam teşekkürler tüm cevaplar için,Yüksek FPS almak için iyi bir sistem diziliyor zaten. Gidip kötü bir monitör alırsan kötü sistem kullanıyor gibi görüntü alırsın. Sistemine göre bir monitör almak bence daha iyi, tek önemli şey ekran kartı değil.