Monitör Planim Mantıklı mı

27 inç de gayet oynanır hatta alıştığında anlayacaksın 24`den daha iyi oluyor. 2K almak zorunda değilsin FHD`de oynayabilirsin. Pixel sayarsın diyenleri engelle hatta. 2K alırsan tabi görüntü anlamında çok fark yaşarsın bir artı daha çönürlük ile oynayarak vücut ve kafaları büyütebilirsin. Ben 2088*1440P`de oynuyorum, büyük hedefi vurmak haliyle daha rahat oluyor. 2 monitör almak gibi saçma bir şey yapmak yerine adam gibi bir monitör alabilirsin. 24 inç artık çağ dışı kaldı.

27 inç de gayet oynanır hatta alıştığında anlayacaksın 24`den daha iyi oluyor. 2K almak zorunda değilsin FHD`de oynayabilirsin. Pixel sayarsın diyenleri engelle hatta. 2K alırsan tabi görüntü anlamında çok fark yaşarsın bir artı daha çönürlük ile oynayarak vücut ve kafaları büyütebilirsin. Ben 2088*1440P`de oynuyorum, büyük hedefi vurmak haliyle daha rahat oluyor. 2 monitör almak gibi saçma bir şey yapmak yerine adam gibi bir monitör alabilirsin. 24 inç artık çağ dışı kaldı.
ben 1280x882 oynuyorum onada bakarım ama her monitör desteklemiyor her çözünürlüğü herhalde . mesela 1080x 1080 bende calismadı veya diger 2 3 çözünürlük

denedin mi hiç ya ben kratosu oynamayi cok isterim veya dying light the beast
Dostum cevap yazmayı unutmuşum

Bir kere meta quest'in eski bir modelini kullanmıştım, berbattı.(yaklaşık 3-4 sene önceki model, hatırladığım kadarıyla meta quest 2)

Ama dostum açıkçası sonraki model meta quest 3 baya iyi bir fiyat ve teknoloji ile piyasaya çıktı

Çoklu işlem yaparken vr gözlük mükemmel oluyor(YouTube ve god of warı birlikte açabilirsin mükemmel👌)

Ama cs2 oynayamazsın maalesef bu meta quest 3'te

Fortnite, cs2 gibi oyunlar için Valve'nin piyasaya çıkarmak üzere olduğu "yeni" vr gözlüğüne bakabilirsin 144 hz yenileme hızını "experimentel" olarak destekliyor

Eğer ps5'in varsa PlayStation vr2'ye de bakabilirsin(bunu bilgisayara bağlayamıyorsun)

Fiyatlar:
Meta quest 3____15k~20k
Ps vr2___________15k~20k
Apple vision pro_65k_85k
Valve____________BELİRSİZ

-------------------------------------------
Monitör almak istiyorsan lütfen miniled veya oled al baya farkediyor

Sana attığım Aoc monitörün 4k 160 hz ve 1080p 320 hz olması tam da senin aradığın şey

2k Oled ile bunu karşılaştırmak saçma olur
Bu fiyattaki Oled'lerde:
1-Dual Mod yok
2-4k değiller
3-1080p de 320 hz yenileme hızına sahip değiller
4-HDR'da o kadar iyi performans veremiyorlar
5-Parlaklık olarak miniled kadar iyi değiller

Tabikide oled'in iyi olduğu yerler var (örneğin kontrast) ama sence tüm bunlara
rağmen oled almak mantıklı olur mu?

MİNİLED (VS) VR GÖZLÜK

Dostum açık konuşuyum ekran sürenin minimum %60'ını cs2'de geçiriyorsan miniled daha mantıklı

Yok ben daha çok hikayeli oyun seviyorum diyorsan vr gözlük daha iyi

Umarım önerimi beğenmissindir dostum

Dostum cevap yazmayı unutmuşum

Bir kere meta quest'in eski bir modelini kullanmıştım, berbattı.(yaklaşık 3-4 sene önceki model, hatırladığım kadarıyla meta quest 2)

Ama dostum açıkçası sonraki model meta quest 3 baya iyi bir fiyat ve teknoloji ile piyasaya çıktı

Çoklu işlem yaparken vr gözlük mükemmel oluyor(YouTube ve god of warı birlikte açabilirsin mükemmel👌)

Ama cs2 oynayamazsın maalesef bu meta quest 3'te

Fortnite, cs2 gibi oyunlar için Valve'nin piyasaya çıkarmak üzere olduğu "yeni" vr gözlüğüne bakabilirsin 144 hz yenileme hızını "experimentel" olarak destekliyor

Eğer ps5'in varsa PlayStation vr2'ye de bakabilirsin(bunu bilgisayara bağlayamıyorsun)

Fiyatlar:
Meta quest 3____15k~20k
Ps vr2___________15k~20k
Apple vision pro_65k_85k
Valve____________BELİRSİZ

Monitör almak istiyorsan lütfen miniled veya oled al baya farkediyor

Sana attığım Aoc monitörün 4k 160 hz ve 1080p 320 hz olması tam da senin aradığın şey

2k Oled ile bunu karşılaştırmak saçma olur
Bu fiyattaki Oled'lerde:
1-Dual Mod yok
2-4k değiller
3-1080p de 320 hz yenileme hızına sahip değiller
4-HDR'da o kadar iyi performans veremiyorlar
5-Parlaklık olarak miniled kadar iyi değiller

Tabikide oled'in iyi olduğu yerler var (örneğin kontrast) ama sence tüm bunlara
rağmen oled almak mantıklı olur mu?

MİNİLED (VS) VR GÖZLÜK

Dostum açık konuşuyum ekran sürenin minimum %60'ını cs2'de geçiriyorsan miniled daha mantıklı

Yok ben daha çok hikayeli oyun seviyorum diyorsan vr gözlük daha iyi

Umarım önerimi beğenmissindir dostum
miniled alicam şu işe gireyim bi girebilirsem

Bence de en mantıklısı senin için miniled
Dostum nasıl bir işe girmeyi düşünüyorsun
a101 bim migros gibi bi yerde part time gitmeyi düşünüyorum birkac yere cv gönderdim kuzenimle . daha öncede bimde calisa bi arkadasim vardi alirlar yüksek ihtimalle dedi oradaki calisanlarda yüksej ihtimal verdi

Geri