Yardım Monitör seçimi için yardıma ihtiyacım var 🆘

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
940
6 aylık bir monitör kiralamam lazım bunların arasından en f/p olan hangisi acaba ?

arasında kaldıgım 3 monitör

Burda tüm monitörlere bakabilirsiniz.

buda 3 monitörun epey karşılaştırması

6 aylık bir monitör kiralamam lazım bunların arasından en f/p olan hangisi acaba ?

samsung g4 bak varsa eğer

aralarından asus seç

@Fantastiktürk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G3den uzak dur, g4e de pek yönelmemeye çalış. Faster modda bile ghosting oluyordu bende.

Hocam 6 aylık kiralarsaniz zaten 2.5k civarına geliyor. Monitör alsanız daha mantıklı değil mi?

Hocam 6 aylık kiralarsaniz zaten 2.5k civarına geliyor. Monitör alsanız daha mantıklı değil mi?
hem türkiyede fazla kalmayı planlamıyorum hemde kalsam bile yurtdısından monitör alırım. oyüzden suanlık kiralamak istiyorum

Ne kadarlık istediğinizi söylememişsiniz. 630TL de var 310TL de. Ama attığınız 3 model de emin olun birbirinden beter.
Edit: Baktım ama katalogdaki hepsi kötü ve kol kadar ghostngli VA'lar. Ne için istediğinizi de söylememişsiniz ama mümkün mertebe uzak durmanız gereken modeller bunlar.

Ne kadarlık istediğinizi söylememişsiniz. 630TL de var 310TL de. Ama attığınız 3 model de emin olun birbirinden beter.
Edit: Baktım ama katalogdaki hepsi kötü ve kol kadar ghostngli VA'lar. Ne için istediğinizi de söylememişsiniz ama mümkün mertebe uzak durmanız gereken modeller bunlar.
kiralıkda genelde uygun oldugu için fiyat belirtmedim F/p olması benim için yeterliydi.

asusu tercih ettim buarada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri