Monitör Seçimi Önerisi

cenkcook

80+
Reaksiyon skoru
0

Asus Rog Strix Xg27acmes 27 255Hz

Lenovo Legion 27QD-10

Bu iki monitör arasında kaldım. MacBook ve PS5 bağlı olacak. Masaüstü bilgisayarım yok. Uzun ömürlülük açısından HDMI 2.1 ve IPS olması benim için tercih. KTC veya TCL markalarına yanaşmak istemiyorum. Bunlar hakkında fikirleriniz nedir? Hangisi alınır? Kronik sorunları var mıdır? Alternatif ne olurdu

bu monitörlerin hiçbiri vrr desteklemiyormuş ps5te 18 gbps altyapısındaymışlar etiket oyununa 2.1 yazmışlar hiç biri alınmazmış
Benim attığımı alabilirsiniz bu bütçedeki en iyi mönitör

Vrr olmayınca ne oluyor da
ps5te ciddi anlamda yırtılmalar oluyor joysticki çevirince aşırı rahatsız edici olede geri dönmekte çok istemiyorum ama gerçek 2.1 portları onlarda var gibi veya 4k monitöre çıkmak gerekiyor oradada fiyat sorunu çıkıyor 4k ips ile 2k oled aynı paralar hemen hemen ips için maks 15 bin veririm üstü gerçekten israf

Asus Rog Strix Xg27acmes 27 255Hz

Lenovo Legion 27QD-10

Bu iki monitör arasında kaldım. MacBook ve PS5 bağlı olacak. Masaüstü bilgisayarım yok. Uzun ömürlülük açısından HDMI 2.1 ve IPS olması benim için tercih. KTC veya TCL markalarına yanaşmak istemiyorum. Bunlar hakkında fikirleriniz nedir? Hangisi alınır? Kronik sorunları var mıdır? Alternatif ne olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,340
Üyeler
202,258
Son üye
ErenBahadiir
Geri