Meprol
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Tuncay Tokaç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
beklemeli miyim?Öncelikle şunu bilmeniz lazım: bu fiyatta alınabilecwk modellerin tamamı oyun performansı açısından neredeyse aynı olacaktır. Gerçek bir e-spor monitörü için en azından XG2431 falan almanız lazım. Nedeni için şu rehberi okuyabilirsiniz:
Dolayısıyla hızına bakarak monitör seçmenizin bir olayı yok bu bütçede. Normal birine monitör önerir gibi önereceğim size de.Rehber - Monitörlerdeki Strobe nedir? Neden e-sporcular BenQ Zowie kullanıyor?
Bir arkadaş sormuştu. Teknik kısmı karışık bir şey. Ama en azından ne işe yaradığını kısaca ve resimlerle anlatabilirim. Ona yazdığım cevabı kopyala-yapıştır yapıyorum ki daha fazla insan görebilsin. Not: Strobe'a her marka kendi adını veriyor. Örneğin: MPRT (Samsung), Aim stabilizer (MSI), ULMB...forum.donanimarsivi.com
VX2428 ve 2428J fazlasıyla kötü ürunler fiyatına göre. Uzak durun:
G244PF E2 ve G255PF E2 modelleri iyi olabilir belki ancak bilmiyoruz zira incelemeleri yok. Örnek olarak şu rehber konumu okursanız neden incelemesi olmayan monitorler alınmaz anlarsınız:Viewsonic VX2428 (J) sandığınız kadar iyi bir monitör değil!
Merhaba. Forumda bu aralar sıklıkla gördüğüm bir model olan Viewsonic VX2428'in neden bir anda patlama yapıp önerilmeye başlandığı merak etmiştim, çünkü yeni bir model ve incelemeleri bile yok gibi bir şey. Olan incelemeleri de genellikle teknik konulara girilmeyen kağıt üstü verilerin okunup...www.technopat.net
Bütçenizi geçmeyen ve incelemesi olup iyi olduğunu bildiğimiz MSI MAG 256F öneriyorum. Şu an fiyatı uçmuş galiba ama indirimler öncesi diye bilerek yapıyorlar. Normal fiyatı 3900 falan.Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com