Lenovayi cok ovuyorlar vide pivot diye bende ısındım ama lenovo 4 bin tl gerek varmiki bende aoc dusunuyordum kalan paraya ram yada kulaklik alirim dedimKesinlikle AOC
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung almıştım aşırı ghosting vardı bi de 1080p alacaksan 27 inc alma pixsel pixsel oluyor görüntü.
AOC un ıps panelli olanlarıda var kullanıyorum memnunum
Galiba lenovo alicam vatanda var 4 bine diger sitelerden almaktan iyidirLenovo kullanıyorum ghosting vs yok memnunum
Hocam ben forumdaki tavsiyeler üzerine aldım gerçekten çok ergonomik parasının hakkını veren bir ürün lenovo.Lenovayi cok ovuyorlar vide pivot diye bende ısındım ama lenovo 4 bin TL gerek varmiki bende aoc dusunuyordum kalan paraya ram yada kulaklik alirim dedim
Galiba lenovo alicam vatanda var 4 bine diger sitelerden almaktan iyidir
1080 p 27 inc kotu diyorlar lenovada ips kararsiz kaliyorumViewsonic XG2705 daha iyi hocam IPS panel ve sorunsuz monitör.
1080 p 27 inc kotu diyorlar lenovada ipsViewsonic XG2705 daha iyi hocam IPS panel ve sorunsuz monitör.
Bende lenovo dusunuyorum ama ne biliyim ya kararsizim hepHocam ben forumdaki tavsiyeler üzerine aldım gerçekten çok ergonomik parasının hakkını veren bir ürün lenovo.
Alicam sanirim 27 inc monitorlerde 2k aldinda piksellenme cok diyorlarLenovo g24-20 kullanıyorum. Çok memnunum.
Bilmiyomki anlamiyom ben herkes lenovo diyo siparis vericem cumadan sonra
Abi o yuzden lenovo aliyim dimiyoutubedan inceleme videolarınada bak istersen, bende 27 inch James Donkey 1080p 144 hz 1ms monitör var, memnun olsamda bi 2k lazım artık diyorum sanada tavsiyem almışken 2k alman