Yardım Monitör Standı İnce Ayar Yapmakta Sorun Yaşıyorum

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,163
Baya bir uğraştım. Ana monitörüme çok rahat yapmıştım ama aldığım ikinci monitörde sorun çıkarıyor.

North Bayou F80 alayım dedim öncekinde rahat kurdum diye. Her şeyi bitti. İkinci monitör şöyle kaldı :kekw:

IMG_0978.webp

Olmasını istediğim de şu aslında ama ne yaparsam yapayım hafif olduğundan kendini süreki yukarıya atıyor.
63693e7d-562a-412d-a050-443ceab533a8.webp

Yardım edebilecek var mıdır?

Baya bir uğraştım. Ana monitörüme çok rahat yapmıştım ama aldığım ikinci monitörde sorun çıkarıyor.

North Bayou F80 alayım dedim öncekinde rahat kurdum diye. Her şeyi bitti. İkinci monitör şöyle kaldı :kekw:

Alıntıyı görüntüle

Olmasını istediğim de şu aslında ama ne yaparsam yapayım hafif olduğundan kendini süreki yukarıya atıyor.
Alıntıyı görüntüle

knk ince ayar işi zulüm ya bende çok uğraştım bunla :D arkadan alyan ile sıkıyon falan

knk ince ayar işi zulüm ya bende çok uğraştım bunla :D arkadan alyan ile sıkıyon falan
Full ekside anca masaya sıfır olunca duruyor. Öbür türlü durmuyor. 2 saattir buna uğraşıyorum

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1752068327429.webp

Buraya ağırlık koyabilirsiniz hocam. Örnek vermek gerekirse yarım litre pet şişeyi bağlayın buraya

Hiç durmuyor hocam, sadece monitör masaya sıfırlanınca duruyor. Ağırlık da çözmez gibi sanki. İade mi denesem napsam bilemedim.
Ağırlık niye çözmesin ki hocam. Monitör çok hafif olduğundan yapmıyor mu? Ayrıca alt tarafı bi şişe bağlanacak ne kadar zor olabilir? Şişeyi öyle dümdüz koyma o delikten ip geçir sonra kapağına bağla. Örnek olarak şişe verdim. Daha ağır bir şey varsa onu koyun

1752068821755.webp

Ayrıca işaretlediğim yerde ki ayarı kurcaladınız dimi? Bunun ayarı orada da

Beyler bende monitör standı almak istiyorum da hangisini alayım yardımcı olurmusunuz. Asus yada samsung monitör alacam fark ediyor mu

Ağırlık niye çözmesin ki hocam. Monitör çok hafif olduğundan yapmıyor mu? Ayrıca alt tarafı bi şişe bağlanacak ne kadar zor olabilir? Şişeyi öyle dümdüz koyma o delikten ip geçir sonra kapağına bağla. Örnek olarak şişe verdim. Daha ağır bir şey varsa onu koyun

Alıntıyı görüntüle
Ayrıca işaretlediğim yerde ki ayarı kurcaladınız dimi? Bunun ayarı orada da
Ağır bir şey bulamadım da bulsam da bağlaması ayrı sorun olur

Ayar ekside full bu arada ona rağmen tutamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağır bir şey bulamadım da bulsam da bağlaması ayrı sorun olur

Ayar ekside full bu arada ona rağmen tutamıyor.
Buldum ağırlık da olmaz ya böyle. Düşerse vs. daha da sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri